Tuorein sisältö

Capcom uusi Dino Crisiksen ja usean muun klassikkopelin tavaramerkit

18.12.2019 klo 22.00 | Luettu: 827 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAikooko Capcom seurata Resident Evil 2 ja Resident Evil 3 -pelien uusioversioita tekemällä uuden Dino Crisis -pelin? Ainakin se, että peliyhtiö on uusinut "Resident Evil mutta dinosauruksilla" -pelin tavaramerkin nyt jo toistamiseen vuoden sisällä herättää hieman toivoa siitä.

Japanilaisia tavaramerkkejä seuraava sivu Chizai-Watch sekä Siliconera-sivusto ovat molemmat huomioineet, että Capcom on uusinut tämän vuoden marraskuussa Dino Crisis -pelin tavaramerkin. Siliconeran mukaan Capcom uusi tavaramerkin jo kertaalleen vuonna 2018 ja sitä aikaisemmin tavaramerkki oli myönnetty edellisen kerran vuoden 2000 maaliskuussa.

Kuva: Mobygames.com


Tavaramerkin uusiminen itsessään ei välttämättä vielä herätä odotuksia uudesta Dino Crisiksestä mutta vuonna 2017 kiersi huhuja pelisarjan henkiinherättämisestä ja jopa Capcomin kehitystiimi twiittasi uuden pelin olevan mahdollinen, jos tarpeeksi monet toivovat sitä.

Asiaa monimutkaistaa kuitenkin se seikka, että Capcom uusi samassa yhteydessä myös useamman muun pelisarjan tavaramerkit. Näitä olivat muun muassa Bionic Commando, Breath of Fire, Ghost 'n Goblins, Project Justice, Power Stone, Mega Man, Mega Man Legends, Rival Schools, Strider ja Darkstalkers.

Vaikka uusi Ghost 'n Goblins tai Power Stone olisivatkin herkullisia, niin ne ovat kuitenkin huomattavasti epätodennäköisempiä kuin vaikkapa uusi Dino Crisis. Yksi mahdollisuus toki on, että osa pelisarjoista on suuntaamassa esimerkiksi Capcom Home Arcade -laitteelle, jota V2.fi:n Mikko Heinonen juuri äskettäin testaili.

Lähde: IGN

V2.fi | Mikko Seppänen
< Suomalaisen Supercel... Böö! Luigia säikytel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova