Tuorein sisältö

Modaaja onnistui tutkimaan P.T. -demosta löytyvää Silent Hill -kaupunkia

22.12.2019 klo 14.00 | Luettu: 1504 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenKonami perui Hideo Kojiman ja Guillermo del Toron työstämän Silent Hills -pelin jo yli neljä vuotta sitten, mutta pelistä julkaistu pelattava demo P.T. onnistui kaappaamaan pelaajien mielenkiinnon niin tehokkaasti, että vielä vuosienkin jälkeen modaaja löytävät siitä uutta jännittävää sisältöä.

Lance McDonald niminen modaaja on jo aiemmin paljastanut P.T. -demosta että pelaajahahmona toimii demon loppuanimaatiossakin näkyvä Norman Reedus ja että demossa nähtävä Lisa-hahmo seuraa pelaaja koko demon ajan tämän selän takana.

Tällä kertaa McDonald onnistui siirtämään pelaajahahmon demon loppuanimaatiossa näkyvän Silent Hill -kaupunkiin, sillä kävi ilmi että loppuanimaatio ei suinkaan ollut esirenderoitu vaan pelimoottorilla toteutettu. Kävi kuitenkin ilmi että demon tehnyt Kojima Productions oli varautunut riskiin, että pelaaja jotenkin pääsisi alkuperäisen pelialueen ulkopuolelle ja demo toi paikalle Lisan hyökkäämään pelaajahahmon kimppuun sekä resetoimaan pelin.

Pienellä teknisellä säädöllä McDonald kuitenkin onnistui saamaan pelaajahahmon levitoimaan hieman maanpinnan yläpuolella, jolloin demo ei kutsu Lisaa paikalle ja tämän jälkeen modaaja onnistuikin tutkimaan demosta löytyvää pätkää Silent Hill -kaupungista.

Alta löytyvällä videolta Lance McDonald kertoo itse siitä, miten pääsi käsiksi Silent Hill -sisältöön sekä esittelee mitä kaikkea se pitää sisällään.
Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Kiristä, valehtele j... Borderlands 3:n ensi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova