Tuorein sisältö

Google antaa tammikuussa ilmaiseksi Stadia Pro -käyttäjille Rise of the Tomb Raiderin sekä Thumperin

27.12.2019 klo 21.00 | Luettu: 1922 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Google Stadia Pro -palvelun tilaajat saavat tammikuussa uutta ilmaispelattavaa, kun Google lisää valikoimiin rytmipeli Thumperin ja alun perin vuonna 2015 ilmestyneen Rise of the Tomb Raiderin. Polygonin mukaan kumpikin teos saapuu pelattavaksi 1. tammikuuta 2020.

Rise of the Tomb Raiderista jaetaan ilmaiseksi Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration -versiota, joka alun perin julkaistiin PlayStation 4 -konsolille vuonna 2016. Juhlaversio sisältää muun muassa kaikki alkuperäisen pelin lisäksi julkaistut lisäosat. Thumper on taas esittelyn mukaan rytmistä väkivaltaa sisältävä seikkailupeli, jossa sävelissä tömistelee avaruuskoppakuoriainen.

Tällä hetkellä Pro-tilaajat ovat päässeet käsiksi neljään ilmaispeliin, jotka ovat olleet: Destiny 2: The Collection, Samurai Shodown, Farming Simulator 19 ja Tomb Raider: Definitive Edition. Näistä Tomb Raider poistuu valikoimista 31. joulukuuta, mutta mikäli sen lunastaa kirjastoonsa ennen tuota päivää, saa sitä tahkota niin kauan kun Pro-jäsenyys on voimassa.

Lähde: Polygon

V2.fi | Miia Lyyra
< Uusittu Yakuza esitt... Facebookin pelivalik... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova