Tuorein sisältö

Epic Games Storen ilmaispeli päästää pelaajat taas virtuaalisen metsästyksen pariin - lisäksi tarjolla ilmaissisältöä Dungeons & Dragons -free-to-play-peliin

22.06.2023 klo 20.00 | Luettu: 1025 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Tällä viikolla Epic Games Store antaa ilmaiseksi vain yhden pelin, joka on virtuaalinen metsästyssimulaattori theHunter: Call of the Wild mutta sen lisäksi kiinnostuneet voivat napata itselleen Wulfgar's Legends of Renown Pack -nimisen sisältöpaketin Dungeons & Dragons -maailmaan sijoittuvaan Idle Champions of the Forgotten Realms -free-to-play-peliin.

theHunter: Call of the Wild on ollut jo kertaalleen aiemmin jaossa ilmaiseksi Epic Games Storessa mutta jos viime kerralla peli jäi nappaamatta, niin kyseessä on ruotsalaisen Avalanche Studiosin (Expansive Worlds nimellä) kehittämä metsästyssimulaattori.

V2.fi:n arviossa Manu koki metsässä haahuilun ja viattomien luontokappaleiden ampumisen 3/5 arvosanan arvoiseksi mutta peli on laajentunut merkittävästi alkuperäisestä vuoden 2017 versiosta ja esimerkiksi sen viime vuonna Suomeen sijoittuva lisäosa Revontuli Coast sai Annelta arvostelussa arvosanan 4/5.

Tuttuun tapaan theHunter: Call of the Wild on saatavilla Epic Games Storesta viikon ajan eli kesäkuun 29. päivään kello 18.00 saakka ja sen voi lisätä omaan kokoelmaansa pelin kauppasivulta.

Idle Champions of the Forgotten Realms -peli on itsessään jo ilmainen free-to-play-managerointikokemus mutta Epic Games Storen kautta peliin sisään kirjautuneet saavat ilmaiseksi Wulfgar's Legends of Renown Pack -sisältöpaketin, joka pitää sisällään läjän erilaisia lootbox-tyylisiä arkkuja. Paketti on saatavilla myös viikon ajan ja pelin voi lisätä omaan kirjastoonsa Epic Games Storesta.

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bumblebee räiskii ja... Konami julkisti Meta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova