Tuorein sisältö

Taas yksi Reddit-käyttäjä paljasti videomateriaalia Call of Duty: Modern Warfaren huhutusta battle royale -pelitilasta

28.12.2019 klo 17.00 | Luettu: 4445 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Huhutusta Call of Duty: Modern Warfaren battle royale -pelitilasta on taas lisätty uutta kuvaa Redditin keskustelualueelle. Tällä kertaa videomateriaalia palstalle lähetti KingBeezoR. Eurogamerin mukaan hän sai kuvan haltuunsa käyttämällä glitchiä Call of Duty: Modern Warfaren Vacant-kartassa.

Redditiin lisätyssä videossa näkyy selvästi myös aiemmissa videoissa ja kuvissa näkyneet maamerkit, joihin kuuluvat muun muassa Operation Headhunter -alueen iso rakennus sekä KingBeezoRin linnaksi nimeämä rakennus, joka mitä ilmeisemmin on 1 vs. 1 -otteluita varten oleva Gulag. Nyt lisätyssä videossa on siis paljon yhtäläisyyksiä aiemmin vuodetun kuvamateriaalin kanssa. Aiemmin videoiden ja kuvien lisääjinä ovat toimineet Reddit-käyttäjät Nateberg3 ja Senescallo.

Activision ei ole vieläkään vahvistanut battle royalea koskevia huhuja, joten saamme edelleen odotella virallista tietoa.

If you spectate in a private match on Vacant, you can explore the entire Ground War/ Battle Royale map from r/modernwarfareLähde: Eurogamer

V2.fi | Miia Lyyra
< Sankka lumimyrsky sa... Ilmaispeli Super Kir... >

Keskustelut (2 viestiä)

cromh

Rekisteröitynyt 31.12.2019

31.12.2019 klo 11.46

Glitchiä? CoDien mappeja on voinut aina spectata vapaalla kameralla privassa. Se lukee jo videolla, että privatessa kuvattu.
lainaa
miialyyra

Moderaattori

Rekisteröitynyt 15.05.2017

31.12.2019 klo 14.54 1 tykkää tästä

cromh kirjoitti:
Glitchiä? CoDien mappeja on voinut aina spectata vapaalla kameralla privassa. Se lukee jo videolla, että privatessa kuvattu.


Hei,

Kiitos palautteestasi. Uutista on nyt tarkennettu niin, että käy selväksi, että Eurogamerin mukaan pelaaja on käyttänyt glitchiä. Huomasin kyllä Reddit-postauksesta, että video on kuvattu privassa. Kiitos kuitenkin huomiosta sen suhteen, että Call of Dutyn karttoja on voinut aina spectata privassa, tämä oli minullekkin uusi tieto, koska en ole asiasta aiemmin tiennyt. CoD-sarjan pelit ovat hyvinkin tuttuja, mutta moinen ominaisuus on minulle tuntematon.
Muokannut: miialyyra 31.12.2019 klo 14.55 lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova