Tuorein sisältö

Tänään alkaa taas Awesome Games Done Quick -pikapelausmaratoni hyväntekeväisyyttä varten

05.01.2020 klo 17.00 | Luettu: 1390 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Hyväntekeväisyyteen pelejä pikapelaamalla rahaa keräävä Awesome Games Done Quick -tapahtuma alkaa taas tänään kello 18.30 Suomen aikaa. Tapahtuma jatkuu tuttuun tapaan koko viikon ajan aina seuraavaan sunnuntaiaamuun saakka, eli katsottavaa riittää ja mukaan voi hypätä helposti koska tahansa.

Tuttuun tapaan pikapelattavien pelien valikoimaan mukaan mahtuu niin klassikoita kuten Super Mario Bros. 3 sekä Ninja Gaiden II kuin uudempia pelejä kuten Control ja The Outer Worlds. Vaikka valtaosa pelien läpäisyistä kestää maksimissaan tunnin tai kaksi, niin tällä kertaa mukana on myös Final Fantasy VIII, jolle on alustavasti varattu lähes yhdeksän tuntia läpipeluuseen.

Viime kesänä järjestetty Summer Games Done Quick rikkoi jälleen ennätyksiä ja keräsi yli kolme miljoonaa dollaria Lääkärit ilman rajoja -järjestölle. Kannattaa jälleen siis katsoa ja lahjoittaa jos voi.

Awesome Games Done Quick -tapahtuma alkaa 18.30 ja ensimmäistä peliä A Hat in Time lähdetään haastamaan 19.00. Tapahtumaa voi seurata pelin omalta Twitch-kanavalta tai alapuolelle upotetusta Twitch-lähetyksestä.

Tapahtuman koko aikataulu ja pelilistaus on aivan liian pitkä tähän kokonaan liitettäväksi mutta se kannattaa ehdottomasti tarkistaa itse tapahtuman nettisivuilta.

Katso käyttäjän GamesDoneQuick suora videolähetys osoitteessa www.twitch.tv

V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi videosarja lupa... Ni no Kuni -peliin p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova