Tuorein sisältö

Uusi videosarja lupaa esitellä Valven perutun Portal-esiosan

05.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 1659 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen


Yleensä hyvin niukkasanainen pelinkehittäjä Valve on poikkeuksellisesti antanut LunchHouse Software -nimiselle indiekehittäjälle luvan esitellä peruuntunutta Portal-pelin esiosaa, joka kulki koodinimellä F-Stop ja jonka virallinen julkaisunimi olisi ollut Aperture Camera.

Pelin kehitystyö alkoi ensimmäisen Portal-pelin julkaisun jälkeen ja pelimekaniikka olisi pyörinyt portaalien luomisen sijaan mystisen esineiden tallentamiseen pystyvän kameran pohjalta. Pelaaja olisi kameran välityksellä voinut tallentaa kuvaamiaan esineitä valokuviksi ja sitten manipuloimaan valokuvissa näkyvät esineet takaisin pelimaailmaan esimerkiksi eri kokoisina.

Paljon julkaisemattomasta pelistä ei vielä ole nähty. sillä LunchHouse on julkaissut vasta ensimmäisen julkistusvideon Exposure-nimellä kulkevasta dokumenttisarjasta. Erityisen poikkeuksellista on kuitenkin se, että Exposure ei suinkaan perustu pelkästään toisen käden lähteisiin, vaan Valve on antanut indiekehittäjille luvan käyttää julkaisemattoman pelin alkuperäistä koodia.

Tällä hetkellä LunchHouse haluaa myös painottaa vahvasti, että kyseessä on pelkästään julkaisematonta F-Stop-peliä esittelevä dokumenttisarja, mutta Exposure-videoiden saama vastaanotto varmaan määrittelee sen haluaako kehittäjä jatkossa yrittää työstää konseptista oikeaa peliä. Olettaen siis, että Valve sallii sen.

Exposure-dokumenttisarjan julkistusvideo löytyy alapuolelta ja se esittelee jo hieman perutun pelin perusmekaniikkoja.Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Mother 4 -fanipelinä... Tänään alkaa taas Aw... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova