Tuorein sisältö

Tässä kaikki Nintendo Direct -lähetyksessä kerrotut Pokémon-uutiset

09.01.2020 klo 20.00 | Luettu: 2257 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAiemmin tänään Nintendo piti Pokémon-aiheisen Nintendo Direct -lähetyksen, jossa kerrottiin uusimmat kuulumiset taskuhirviöpelien rintamalta.

Lähetyksen isoimmat uutiset olivat Nintendo Switchille ilmestyvä Pokémon Mystery Dungeon Rescue Team DX -peli, joka on uusintaversio alun perin Gameboy Advancelle ja Nintendo DS:lle ilmestyneistä peleistä, sekä Pokémon Sword ja Shield -peleille saapuva Expansion Pass-kausikortti. Lisäksi Nintendo ilmoitti, että eri Pokémon-pelien hallintaan sekä hirviöiden siirtoon tarkoitettu Pokémon Home -sovellus julkaistaan tämän vuoden helmikuussa.

Sword ja Shield -peleille ilmestyvä Expansion pass -kausikortti tulee sisältämään kaksi uutta aluetta, jotka ovat nimeltään The Isle Armor ja The Crown Tundra. Näistä The Isle Armor -lisäosa ilmestyy ensimmäisenä kesäkuun loppupuolella ja The Crown Tundra -alueen julkaisu on alustavasti ajoitettu syksylle.

Alapuolelta löytyy vielä koko Pokémon Direct -lähetys eli jos haluaa esimerkiksi nähdä hieman kuvaa lisäosien uusista alueista ja niiltä löytyvistä uusista Pokémoneista, niin se kannattaa katsoa itse.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Steam helpottaa peli... Sony pomo: ''Playsta... >

Keskustelut (1 viestiä)

Joni

09.01.2020 klo 21.34 3 tykkää tästä

Nintendo on ruvennut matkimaan EA:ta ja se on sääli.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova