Tuorein sisältö

Bungie aloittaa hyväntekeväisyyskeräyksen organisaatioille, jotka auttavat Australian maastopaloista selviytymistä

10.01.2020 klo 20.00 | Luettu: 1485 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Pelinkehittäjä Bungie on ilmoittanut aloittavansa hyväntekeväisyyskeräyksen, jolla kerätään varoja hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka auttavat Australian maastopaloista aiheutuneista tuhoista selviämistä. Australian maastopalot ovat riehuneet jo kauan. Tulipaloissa on kuollut yli 20 ihmistä ja useiden kodit ovat tuhoutuneet. Lisäksi maastopalot ovat koituneet miljoonien ja joidenkin arvioiden mukaan jopa puolen miljardin eläimen kohtaloksi.

Pelaajien, jotka haluavat osallistua kampanjaan, on mahdollista tilata erityinen kampanjaa varten tehty Destiny 2 -aiheinen t-paita. Vaatteen lisäksi tilaajat saavat koodin, jolla voi lunastaa “Star Light, Star Bright” emblem-merkin. Paidan voi ostaa 16.-18. tammikuuta välisenä aikana Bungie Storesta. Yhtiö mukaan t-paidan ulkoasu ei kuitenkaan ole vielä tiedossa.

Kerätyt varat lahjoitetaan puoliksi kahden organisaation kesken. Toinen puolikas menee eläinten hyväksi työtä tekevälle WIRES Australian Wildlife Rescue -järjestölle ja toinen puolikas päätyy NSW Rural Fire Service -pelastusorganisaatioille, jotka tekevät alueella sammutustöitä. Lisää kampanjasta voit lukea täältä.

Lähde: Gamespot
V2.fi | Miia Lyyra
< Kuka on vastuussa ir... Bethesda julkaisi DO... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova