Tuorein sisältö

Huhu: Xbox Series X -konsolilla saattaa päästä käsiksi Epic Games Storen ja Steamin pelivalikoimiin

12.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 4679 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Gamesradarin uutisen mukaan huhutaan, että Microsoftin seuraava konsoli Xbox Series X sisältäisi ”Windows-tilan”. Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että laitetta voisi käyttää tietokoneena Windows 10 -käyttöjärjestelmällä, jolloin käsiksi päästäisi muun muassa Epic Games Storeen ja Steamiin sekä muihin sovelluksiin. Microsoft ei kuitenkaan ole vahvistanut ominaisuutta, joten tietoon tulee suhtautua varauksella.

Mikäli Windows-tila olisi totta, tekisi se Xbox Series X -konsolista melko erikoislaatuisen vempeleen erittäin laajalla pelikirjastolla. Gamesradar muun muassa kertoo, että Windows-tilan tullessa, pelaajat pääsisivät kauppapaikkojen kautta käsiksi myös alun perin PlayStation-konsoleille julkaistuihin teoksiin, jotka ovat tulleet PC:lle myöhemmin. Näihin lukeutuvat muun muassa Detroit: Become Human ja Heavy Rain. Lisäksi Xbox Series X:n on luvattu olevan taaksepäin yhteensopiva aiempien Xbox-pelien kanssa, joihin lukeutuvat myös Xbox 360:lle ja ensimmäiselle Xboxille julkaistut teokset.

Eilen uutisoimme, kuinka Microsoft lupaa, että samat pelit toimivat Xbox Onella ja Xbox Series X -konsolilla ainakin seuraavan muutaman vuoden ajan.

V2.fi | Miia Lyyra
< V2.fi:n viikon laite... Ystävä hätääntyi, ku... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

Mikaaaaaaa

14.01.2020 klo 07.06

Ja tuhoaisivat oman bisneksessä menetettynä pelimyyntinä. Höpön löpön.
lainaa
Apinaaaaaaaa

10.08.2020 klo 15.52

Siellä semmonen tietäjä. lol
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova