Tuorein sisältö

PUBG:n kuudes kausi tuo peliin uuden entistä pienemmän kartan, lentohärveleitä ja paljon muuta uutta

16.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 1859 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBattle royale -pelien tulvan aloittanut PlayerUnknown’s Battlegrounds aloittaa pian kuudennen kautensa ja sen myötä pelinkehittäjä PUBG Corp tuo peliin ison läjän muutoksia. Isoin muutoksista on uusi Karakin-niminen vuoristoiseen aavikkomaastoon sijoittuva kartta.

Uusi kartta on kooltaan vain 2x2 kilometriä eli on pienen pelissä olevista kartoista ja sen vuoksi myös sen pelaajamäärä on normaalia pienempi, kartan tukiessa 64 samanaikaista pelaajaa. Karakin-kartan uudistukset eivät jää vain pieneen kokoon, sillä kartta esittelee peliin myös tuhoutuvat rakennukset uuden "mustan alueen" muodossa. Tämä satunnaisesti kartalla tapahtuva pommitus voi vahingoittaa tai kokonaan tuhota rakennuksia, joka tekee loppupelin rakennuksissa leiriytymisestä huomattavasti aiempaa riskialttiimpaa.Pelaajat eivät voi siis itse vielä aivan Battlefield-pelien tyyppisesti itse pistää rakennuksia maan tasalle mutta Karakin-kartassa olevissa rakennuksissa löytyy myös tuhoutuvia seiniä ja lattioita, jotka pelaajat voivat räjäyttää uusilla Sticky Bomb -pommeilla.

Kääntöpuolena uudelle kartalle on se, että luminen Vikendi-kartta poistuu toistaiseksi julkisesta pelikierrosta ja PUBG ottaa jatkossa käyttöön vaihtuvan karttapaikan, jossa aikoo kierrättää vanhempia karttoja pitääkseen pelivaihtoehdot hieman tuoreempina. Vikendi on kuitenkin yhä pelattavissa pelaajien omissa custom-peleissä.

Uusi kausi lupaa uuden kartan myötä myös paljon muuta uutta kuten uusia aseita, uuden kausikortin, uusia tehtäviä mutta ehdottomasti yksi mielenkiintoisista uutuuksista on uusi lentämisen mahdollistava Motor Glider -ajoneuvo. Kyseinen härveli on yhdistelmä moottoripyörää ja liituria, vaatii erikseen tankkausta koska ilmestyy kartalle tankki tyhjänä sekä on saatavilla vain isoimmissa Erangel- ja Miramar-kartoissa.PUBG:n kuudes kausi alkaa PC:llä 22. päivä tammikuuta ja konsoleilla 30. päivä tammikuuta mutta uusi Karakin-kartta on jo nyt pelattavissa pelin testiservereillä. Tulevan kauden uusi traileri löytyy alapuolelta ja tarkemmat yksityiskohdat sen sisällöstä löytyy pelin omilta sivuilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Uusi Pokémon-animaat... Veteraani sen kun ja... >

Keskustelut (1 viestiä)

Refloni

Rekisteröitynyt 08.01.2017

17.01.2020 klo 01.02

Voi morjens. Toiseksi paras kartta eli Vikendi poistuu kierrosta ja tilalle tulee joku parin neliön kokoinen jonneräiskintä.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova