Tuorein sisältö

Intia antoi rukkaset ja poisti PUBGin, TikTokin sekä yli sata muuta sovellusta kauppapaikoilta

03.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 2014 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Intian valtio ilmoitti kieltävänsä 118 kiinalaisen sovelluksen jakamisen sovelluskauppojen kautta. Kyseessä on Intian digiministeriön (Ministry of Electronics and Information Technology) päätös, joka juontaa juurensa siitä, että ministeriön mielestä intialaisten käyttäjätietoja varastetaan ja siirretään Intian rajojen ulkopuolella oleville palvelimille. Lisäksi ministeriön mielestä ne ovat vaarallisia Intian turvallisuudelle.

Poistettujen sovellusten joukossa on esimerkiksi suosittu battle royale -peli PlayerUnknown's Battlegroundsin mobiiliversion sekä kaksi VPN-sovellusta, jotka ovat mahdollistaneet suositun TikTokin käyttämisen. Intia poisti TikTokin ja reilut 50 sovellusta jo aiemmin kesällä. Esportsin asiantuntija Rod Breslau kommentoi PUBGin poistoa, sillä Intian päätös vaikuttaa myös elektronisen urheilun organisaatioiden toimintaan. Esimerkiksi Team SoloMidilla (TSM) ja Fnaticilla on PUBG-joukkueet, joissa pelaa intialaisia.

Reutersin mukaan kiinalaisen suuryrityksen Tencentin osakkeet laskivat Intian päätöksen jälkeen yli 2 %, minkä lisäksi osakkeen vaihto tipahti.V2.fi | Miia Lyyra
< Nintendo iski pöytää... Hitman 3 sai julkais... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova