Tuorein sisältö

Onko tässä ensimmäistä pelikuvaa Playstation 5 -konsolilta?

21.01.2020 klo 17.15 | Luettu: 4506 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenTämän vuoden loppupuolella julkaistavalta Playstation 5 -konsolilta ei ole vielä virallisesti nähty pelikuvaa sisältäviä trailereita, vaikka laitteen ensimmäinen konsoliyksinoikeuspeli Godfall julkistettiinkin joulukuun The Game Awards -tapahtumassa.

Nyt The Sixth Axis -verkkosivusto on uutisoinut, että Redditin PS4-alueella käyttäjä nimeltä YeaQuarterDongIng oli jakanut Playstation 5 -pelikuvaa tulevan Godfall-pelin julkaisemattomasta trailerista. Kyseinen hyvin lyhyt video löytyy alta.

[GodFall] [Video] - Combat Footage (A Fraction of the footage from an Unreleased Trailer I have) from r/PS4Mitään varmuutta ei tietenkään ole siitä, että kuva on aitoa mutta visuaalisesti tyyli kyllä muistuttaa hyvin paljon pelistä aiemmin julkaistua traileria. Visuaalisesti peli näyttää kyllä videon perusteella näyttävältä mutta mitään erityisen syvää analyysiä siitä ei vielä pysty myöskään tekemään.

Jos huhuttu virallinen Playstation 5 -konsolin virallinen julkistus helmikuussa pitää paikkana, niin tulemme todennäköisesti näkemään pian paljon lisää pelikuvaa laitteelta.

Lähde: The Sixth Axis

V2.fi | Mikko Seppänen
< GET OVER HERE! Morta... Tik Tok, Tik Tok ...... >

Keskustelut (2 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

21.01.2020 klo 19.22 4 tykkää tästä

Mustaa on, mutta mitä muutakaan playstationilta voisikaan odottaa.
lainaa
Cubisti

21.01.2020 klo 20.21 1 tykkää tästä

https://m.youtube.com/watch?v=-PiBsRkGAgo

Mikä kerran vuotaa nettiin, jää nettiin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova