Tuorein sisältö

Luvassa eeppistäkin eeppisempää potkupalloa, kun legendaarinen Captain Tsubasa -anime saa uuden pelin tänä vuonna

22.01.2020 klo 14.00 | Luettu: 674 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRealististen jalkapallopelien ystävät väistykää, nyt kanavoidaan sisäisiä eläinvoimia ja liidetään kentän yllä, kun Bandai Namco julkaisee myöhemmin tänä vuonna Captain Tsubasa: Rise of New Champions -jalkapallopelin.

Peli perustuu alun perin jo vuonna 1981 alkaneeseen Captain Tsubasa -mangaan, josta on tehty useampiakin animeadaptaatioita, joista viimeisin päättyi viime vuonna. Uusin peli pohjaakin tähän viimeisimpään animeversioon mutta pelisarjasta on tehty aiemmin useita peliadaptaatioita.

Näistä lännessä varmasti tunnetuin on 8-bittisellä Nintendolla julkaistu Captain Tsubasa -peli, joka lokalisoitiin Japanin ulkopuolella Tecmo Cup Football Game -nimellä. Kyseessä ei ollut aivan tavallinen jalkapallopeli, vaan se muistutti enemmän ajan roolipelejä ja kuvasi pelitilanteetkin valikkopohjaiseen järjestelmään pohjautuen.

Uusi Captain Tsubasa -peli tuo trailerien perusteella hieman mieleen Nintendon arcademaiset Super Mario Strikers -pelit, joten se varmasti tarjoaa hyvin erilaisen ja vähän eri yleisölle tarkoitetun pelikokemuksen verrattuna FIFA- ja Pro Evolution Soccer -pelisarjoihin.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions -peli julkaistaan vuoden 2020 aikana Playstation 4-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille. Pelin julkistustrailerin löytyy alta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Kaikki Half-Life -pe... Tältä näyttävät Xbox... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova