Tuorein sisältö

Tältä näyttävät Xbox Series X -prototyypin liitännät

22.01.2020 klo 17.15 | Luettu: 2288 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenAMD esitteli aiemmin tammikuun CES-messuilla vahingossa täysin fiktiivistä fanirenderöintiä Microsoftin tulevasta Xbox Series X -konsolista ja sen liitännöistä mutta nyt NeoGAF-sivuston Curry Panda -niminen käyttäjä oli julkaissut kaksi aitoa kuvaa tulevan konsolin prototyypistä.
Kuvien aitouden puolesta puhuu parikin asiaa, ensinnäkin asian vahvisti aidon laitteen nähnyt Brad Sams Thurrott-verkkosivustolta ja lisäksi eräs nokkela Twitter-käyttäjä oli onnistunut rekisteröimään kuvissa näkyvän konsolin omalle Microsoft-tililleen.Kuvissa näkyvän prototyypin liitännät eivät ole tietenkään välttämättä täysin samat kuin mitä julkaistavassa mallissa mutta tällä hetkellä laitteen takaa löytyy virtaliittimen lisäksi kaksi USB 3.0 -porttia, HDMI 2.1 -portti, Ethernet-liitäntä sekä optinen ääniliitäntä.

Laitteessa on myös mystinen portti HDMI-portin vieressä, jonka Brad Sams kertoo Thurrott-sivuston jutussa olevan mahdollisesti konsoliprototyypin diagnosointiin tarkoitettu portti mutta Eurogamer-sivuston villimpien spekulaatioiden mukaan kyseessä voisi olla jopa laajennuskorttipaikka.

Virallista vahvistusta tulevan Xbox Series X -laitteen liitännöistä joudutaan vielä kuitenkin odottamaan Microsoftin puolelta ja se voi pahimmassa tapauksessa venyä jopa kesän E3-messuille saakka.


Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Luvassa eeppistäkin ... Klassiset Mortal Kom... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni

22.01.2020 klo 20.33 2 tykkää tästä

Vau onpa tosi nykyaikainen ja kiinnostava aihe. Kiitos tästä uutisesta!
lainaa
cromh

Rekisteröitynyt 31.12.2019

23.01.2020 klo 10.31 1 tykkää tästä

Onneksi ei tule tehtyä typeriä päätöksiä elämässä, ainakaan niin typeriä, että XBoxia ostaa. Eipä tuossa vekottimessa mitään ihmeellistä tule olemaan.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova