Tuorein sisältö

Kaikki Half-Life -pelit pelattavissa ilmaiseksi Steamissa Half-Life: Alyxin julkaisuun saakka

22.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 1901 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenJos joltain on jäänyt vuosien varrella väliin Valven Half-Life -pelisarja, niin nyt on oiva tilaisuus paikata reikä omassa pelisivistyksessä. Valve nimittäin on laittanut kaikki pelisarjan pelit ilmaiseksi pelattavaksi firman Steam-palveluun, kunnes pelisarjan seuraava osa Half-Life: Alyx julkaistaan maaliskuussa.

Valven mukaan syynä tähän on se, että pelinkehittäjän mukaan tulevasta pelistä saa eniten irti, jos pelaa läpi eritoten Half-Life 2:n ja sen lisäosat. Tämä siis huolimatta siitä, että ajallisesti Half-Life: Alyx sijoittuu ennen Half-Life 2 -peliä, mutta pelissä on kuitenkin yhteys päätarinaan ja se sisältää samoja hahmoja.

Pelattavissa o Half-Life, Half-Life 2 ja sen jatko-osa episodit sekä myös ensimmäisen Half-Life -pelin lisäosat Half-Life: Opposing Force ja Half-Life: Blue Shift. Lisäksi jos moninpelihammasta kolottaa, niin myös Team Fortress Classic on ilmaiseksi saatavilla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Rockstarin raha-asia... Luvassa eeppistäkin ... >

Keskustelut (1 viestiä)

cromh

Rekisteröitynyt 31.12.2019

23.01.2020 klo 10.23

Jäänyt Half Life 2 kokematta koska omasta mielestä tälläiset ovat ylihypetettyä sontaa ja usein saa nauraa, mistä nämä pisteet on revitty. Nyt täytyy pelata läpi
lainaa
Rekisteröidy kommentoidaksesi.

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova