Tuorein sisältö

Apex Legendsissä World's Edgen taivaalla lentää outo asia, joka voi olla ehkä UFO

23.01.2020 klo 11.00 | Luettu: 1923 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Eurogamer uutisoi, että battle royale -peli Apex Legendsin World's Edge -kartan taivaalle on ilmestynyt outo asia, jota epäillään ufoksi. Mystinen objekti muodostaa taivaalle kolme pistettä, ja sitä on luultu myös tarvikepaketiksi. Normaalisti taivaalta tippuvat tarvikepaketit ovat kuitenkin oransseja, joten kyseessä täytyy olla jokin muu asia.

Redditissä keskustelu käy kuumana aiheen tiimoilta. Jotkut epäilevät, että kyseessä on ufo, toiset taas ovat varmoja, että alus kyyditsee peliin uuden hahmon. Joidenkin mielestä taas Titanfall-peleistä tutut titaanit saapuvat osaksi Apex Legendsiä. Veikkauksia on esitetty jopa Titanfall 3 -pelin ilmestymisen puolesta. Spekulaatioita riittää laidasta laitaan, eikä Respawn Entertainment tai EA ole kommentoinut asiaa mitenkään.



Apex Legendsissä on tällä hetkellä käynnissä kolmas kausi, joka päättyy 4.2.2020. Tämän jälkeen alkaa season 4, jonka alkamisajankohta ei ole vielä selvillä. Pelaajat ova löytäneet pelikentästä myös merkinnän AM 02-15. Redditissä epäillään, että kyseessä voisi olla esimerkiksi päivämäärä, joka voisi viitata uuden kauden alkamiseen. Toisaalta kyseessä voisi olla myös kellonaika.

Something is coming, but what else than season 4? from r/ApexLore



V2.fi | Miia Lyyra
< DOOM astuu Controlin... Mikon ja Jukan pelij... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova