Tuorein sisältö

Apex Legends Mobile rantautuu taskulaitteille - nämä kymmenen maata ovat ensimmäisenä vuorossa

24.02.2022 klo 11.00 | Luettu: 728 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Suositun battle royale -peli Apex Legendsin saapumista mobiililaitteille on odotettu jo tovin. Nyt kehittäjät ovat kertoneet, että Apex Legends Mobile rantautuu taskulaitteille ensi viikosta alkaen. Lisäksi julkaistiin pelaamiseen tarvittavan välineen vähimmäisvaatimukset.

Ensimmäisenä Apex Legends Mobile saapuu pelattavaksi Australiassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, Malesiassa, Filippiineillä, Indonesiassa, Meksikossa, Perussa, Argentiinassa ja Kolumbiassa. Muissa maissa räiskintä saapuu saataville myöhemmin kevään aikana.

Kehittäjien julkaiseman tiedotteen mukaan Apex Legends Mobile poikkeaa alkuperäisestä räiskinnästä, sillä pelaajat voivat käyttää aluksi ainoastaan yhdeksää sankaria. Valittavissa ovat Bloodhound, Gibraltar, Lifeline, Wraith, Bangalore, Octane, Mirage, Pathfinder ja Caustic. Mukana ei myöskään ole tukea ristiinpeluulle konsoli- tai PC-versioiden kanssa.

Kehittäjät muistuttavat, että peli tulee ladata virallisilta kauppapaikoilta eli Google Play Storesta tai Apple App Storesta. Peliä ei ole ladattavissa APK-tiedostona.

Vähimmäisvaatimukset


Android:
Android 8.1
Open GL 3.0 tai uudempi
3 Gt vapaata tilaa
Vähintään 3 Gt RAM-muistia
Näytön koko: N/L/XL

iOS:
iPhone 6S tai uudempi
Käyttöjärjestelmän versio: 10.0 tai uudempi
CPU: A9
3 Gt vapaata tilaa
Vähintään 2GB RAM

Lisätietoja Apex Legends Mobilen saapumisesta voit lukea täältä.

V2.fi | Miia Lyyra
< Ubisoft perui suunni... Twitchin uusi järjes... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova