Tuorein sisältö

CD Project Red toivoo Switch-pelaajien heittävän vielä kolikon noiturille ja julkaisi tänään Thronebreaker: The Witcher Tales -spin-off-pelin

28.01.2020 klo 22.15 | Luettu: 1272 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenCD Project Red julkaisi tänään Nintendo Switchille Gwent-korttipelin ympärille rakennetun Thronebreaker: The Witcher Tales -roolipelin.

Kyseessä on Witcher-pelisarjan spin-off-peli, jossa Geralt Rivialaisen sijaan pelaajahahmona on kuningatar Meve ja peli sijoittuukin aikaan ennen ensimmäistä Witcher-peliä. Alun perin Thronebreakerin piti olla Gwent-korttipelin ilmainen yksinpelikampanja mutta CD Project Redin mukaan pelin skaala kasvoi niin suureksi, että pelinkehittäjä näki parhaaksi tehdä siitä kokonaan oman pelinsä.

Thronebreaker ilmestyi vuoden 2018 lokakuussa PC-alustalle mutta myi positiivisesta vastaanotosta huolimatta odotettua heikommin. Syynä tähän oli CD Projectin mukaan pelin julkaisu yksinoikeudella GOG.com-pelikaupassa, joka ei tavoittanut lähellekään niin suurta yleisöä kuin Valven Steam. Peli ilmestyikin alle kuukausi alkuperäisen julkaisun jälkeen myös Steam-kauppaan ja joulukuussa myös Playstation 4- ja Xbox One -konsoleille.

Jos siis Switchin Witcher 3:n jälkeen jäi vielä halu lätkiä Gwent-kortteja, niin kannattaa pistää Thronebreaker hankintaan. Pelin traileri löytyy alta ostopäätöstä helpottamaan.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Neljä GameStopia put... Helmikuussa Cthulhu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova