Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 sai tuoreen trailerin ja aimo annoksen pelikuvaa - tulossa on myös sarja Netflixiin

25.06.2020 klo 19.55 | Luettu: 2139 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Juuri päättynyt CD Projekt Redin Night City Wire -lähetys tulevasta Cyberpunk 2077:sta tuuttasi ulos uuden trailerin sekä aimo annoksen pelikuvaa, jossa esittelyyn pääsi Braindance-ominaisuus.

Lähetyksen aikana kuultiin myös Cyberpunk: Edgerunners -sarjan saapumisesta Netflixiin vuonna 2022. Tuleva teos kuuluu Netflix Original Anime Seriesin tuotantoon ja tekijänä toimii Trigger. Myös sarjasta saatiin lyhykäinen esittelyvideo.

Ilouutisia on luvassa myös niille pelaajille, jotka ovat aikeissa hankkia nykyisen konsolisukupolven lisäksi myös PlayStation 5 - tai Xbox Series X -konsolin. Myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana nimittäin PS4-omistajat saavat päivitettyä pelin ilmaiseksi PS5-versioon sekä Xbox One -pelaajat oman versionsa Xbox Series X:lle. Cyberpunk 2077 julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 19. marraskuuta ja myöhemmin kuluvan vuoden aikana myös Google Stadialle. PS5:lle ja XSX:lle peli saapuu konsoleiden julkaisun yhteydessä.

Osa lähetyksen trailereista on katsottavissa alta, minkä lisäksi upotettuna myös lähetyksen koko taltiointi, jossa on katsottavissa pidempi pätkä liittyen Braindance-ominaisuuteen ja pelikuvaan. Vilkaisu pelikuvaan alkaa kohdasta 1:12:43.V2.fi | Miia Lyyra
< Hetken päästä näemme... IS: Suomalaiset kilp... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova