Tuorein sisältö

Nintendon mobiilipelien rahasampo Fire Emblem Heroes saa myös kausikortin

03.02.2020 klo 20.00 | Luettu: 1175 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Nintendo on ilmoittanut tuovansa taloudellisesti menestyneimpään mobiilipeliinsä Fire Emblem Heroesiin uuden 9,49 dollaria kuussa maksavan kausikortin nimeltään Feh Pass. Kausikortin hintaa euroissa ei ole vielä vahvistettu mutta jos se seuraa Nintendon muiden mobiilipelien kuten Mario Kart Tourin ja Animal Crossing: Pocket Campin kausikorttien hinnoittelua, niin todennäköisesti puhutaan noin 10 euron kuukausimaksusta.

Feh Pass -kausikortti lupaa pelaajille viisi erilaista etua ja se julkaistaan pelin seuraavan päivityksen yhteydessä 5. päivä helmikuuta. Kausikortin tilaajat saavat kaksi kertaa kuukaudessa Resplendent Heroes -nimellä kulkevat erikoisasuilla varustetut versiot eri pelihahmoista, jotka saavat asuillaan +2 lisäyksen kaikkiin hahmo-ominaisuuksiin.

Lisäksi Feh Passiin rahansa käyttävät saavat kaksi kertaa kuukaudessa uniikkeja tehtäviä, laajennetun support-hahmojen tuen, auto-start ominaisuuden tietyissä kartoissa sekä mahdollisuuden kelata omaa pelivuoroa taaksepäin. Pelivuoron taaksepäin kelaaminen tosin ei ole käytössä Coliseum ja Aether Raids -pelitiloissa mutta muuten sen avulla voi kelata edellisen vuoron alkuun jopa Game Over -ruudusta.

Tavallaan ei ole yllättävää, että Nintendo yrittää vielä laajentaa Fire Emblem Heroes -pelin monetisaatiota kun ottaa huomioon, että peli on suhteessa pienehköstä pelaajakunnastaan huolimatta tuottanut valtaosan Nintendon mobiilipelien tuotoista. Kuitenkin huomioiden kausikortin korkeamman hinnan verrattuna muihin Nintendon mobiilipeleihin ja pelin raskaasti gatcha-mekaniikkoihin pohjautuvan muun monetisaation, niin jää nähtäväksi tuleeko pelaajakunta ottamaan omakseen uuden Feh Pass -kausikortin.

Nintendo esittelee uuden Feh Pass -kausikortin sisältöä tarkemmin alta löytyvällä Feh Channel -videolla kohdasta 11:45 alkaen.



Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Platinum games ja my... Supercell panostaa r... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova