Tuorein sisältö

Fanien lyttäämä Warcraft 3: Reforged sai ensimmäisen ison päivityksensä mutta merkittäviä korjauksia joudutaan vielä odottamaan

08.02.2020 klo 11.00 | Luettu: 1725 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenBlizzard on aloittanut pelaajat suututtaneen Warcraft 3:n uusioversion kuntoutuksen ensimmäisellä isolla julkaisun jälkeisellä päivityksellä. Ihmeitä kaksi gigaa vievältä Warcraft 3: Reforged päivitykseltä ei kuitenkaan kannata odottaa mutta Blizzardin julkaisemien muistiinpanojen mukaan, se korjaa kuitenkin ison läjän pelaajia harmistuttaneita bugeja.

Bugikorjausten lisäksi päivitys säätää hieman joitain kampanjan välianimaatioita sekä useiden yksiköiden ja rakennusten animaatioita. Päivitys myös muuttaa pelin alkuvalikon taustakuvan väriä sen mukaan onko pelaajalla käytössä Warcraft 3:n reforged vai classic -versio. Tämä kuitenkin on toistaiseksi vain tilapäinen ratkaisu, jonka tarkoituksena on kommunikoida pelaajille selkeämmin kumpaa versiota nämä pelaavat.

Päivitys ei vielä tuo takaisin pelistä pois jääneitä alkuperäisessä Warcraft 3:ssa olleita ominaisuuksia kuten tukea klaaneille. Osan ominaisuuksista Blizzard on kyllä luvannut tuoda takaisin mutta esimerkiksi alun perin luvattuja uusittuja välianimaatioita tai laajennettua ääninäyttelyä tuskin tullaan ikinä pelissä näkemään.

Aiemmin tällä viikolla Blizzardin johtaja J. Allen Brack puhui Warcraft 3: Reforged -pelin saamasta negatiivisesta vastaanotosta pelinkehittäjän taloutta koskevassa konferenssipuhelussa ja kertoi firmalla olleen rankka viikko takana. Brack kuitenkin lupasi, että Blizzard tulee seisomaan pelin takana ja jatkamaan pelin päivittämistä sekä kommunikoimaan pelin yhteisölle jatkosuunnitelmista.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Koronavirus aiheutta... League of Legends pi... >

Keskustelut (1 viestiä)

hfidhfjdk

09.02.2020 klo 08.24

naurettaavaa kun trailereissa lukee isolla et ei oikeaa pelikuvaa ja work in progress mut kun peli ei naytakaan silta niin hirveat itkupotkut ainoa valituksen aihe on et postuumisti tuhosivat alkuperaisenkin version
lainaa

Kirjoita kommentti


124


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova