Tuorein sisältö

League of Legends pistää pystyyn juhlavuoden kunniaksi kansainvälisen cosplaykisan

08.02.2020 klo 14.00 | Luettu: 685 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Games on ilmoittanut järjestävänsä yhdessä puolalaisen nettisivusto Gry Onlinen kanssa League of Legends -aiheisen eurooppalaisen cosplaykisan. Kilpailu on viimeinen osa League of Legendsin 10-vuotisjuhlia ja sen esikarsintaan voi osallistua netin yli ympäri Eurooppaa.

Cosplaykisa järjestetään kahdessa vaiheessa, joista ensimmäinen on marraskuun lopussa päättyvä netin kautta tapahtuva esikarsinta. Esikarsinnasta 16 parasta pääsevät toukokuussa järjestettävän puolalaisen Pyrkon-tapahtuman yhteydessä järjestettävään finaaliin, jossa palkintoina jaetaan yhteensä 2500 euroa.

Kilpailu kattaa kaikkien finalistien matkakustannukset, joten jos uskoa omiin cosplaytaitoihin löytyy, niin kannattaa alkaa suunnittelemaan omaa LOL-asua. Pyrkon itsessään on yksi isoimmista Euroopassa järjestettävistä fanitapahtumista, joten siellä varmasti kisan ulkopuoleltakin löytyisi valtavasti tekemistä.

Lisätietoa League of Legends European Cosplay Contestin säännöistä ja ilmoittautumisohjeet löytyvät kisan omilta nettisivuilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Fanien lyttäämä Warc... EA nosteli yllättäen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova