Tuorein sisältö

Vihattu Denuvo-suojausjärjestelmä on nyt poistettu Doom Eternal ja Metro Exodus -peleistä

30.05.2020 klo 11.00 | Luettu: 1526 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenDenuvon tekemät kopiointisuoja- ja huijauksenestojärjestelmät ovat pitkään aiheuttaneet piraattien lisäksi myös rehellisissä pelaajissa närää, sillä niiden on usein nähty heikentävän pelien suorituskykyä. Jopa Tekken 7 -pelin ohjaaja Katsuhiro Harada sanoi sen olevan vastuussa pelin PC-version teknisistä ongelmista.

Denuvon kanssa ongelmiin törmänneitä ilahduttaneekin tieto siitä, että nyt sekä Doom Eternal, että Metro Exodus ovat ilmoittaneet poistaneensa Denuvon suojausjärjestelmät pois peleistään. Doom Eternal käytti ainoastaan Denuvon uutta huijauksenestoa ja pelin tuottaja Marty Stratton kertoi, että syynä ei ollut Denuvon vaikutus pelin suorituskykyyn vaan pelinkehittäjien halu keskittyä yksinpelikokemukseen.

GamesIndustry.biz -sivustolle antamassaan lausunnossa Denuvon edustajan mukaan valmistajan kopiointisuojaus tai huijauksenesto eivät heikennä pelin suorituskykyä. Heidän mukaansa pelinkehittäjät yleensä poistavat kopiointisuojauksen siinä vaiheessa, kun peli on poistunut jo pääasiallisesta myynti-ikkunastaan.

Tästä oli Denuvon mukaan kyse Metro Exoduksen kohdalla eikä suinkaan pelinkehittäjien tarpeesta parantaa pelin suorituskykyä. Peli on ollut jo jonkin aikaa saatavilla ilman kopiointisuojausta GOG-pelikaupan kautta ja Denuvo kertookin haluavansa todistaa, että pelin kopiointisuojatuilla ja suojaamattomilla versioilla ei ole eroa suorituskykynsä suhteen.

Lähde: GamesIndustry.biz

V2.fi | Mikko Seppänen
< Fortniten seuraava k... Microsoft aikoo kuun... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova