Tuorein sisältö

Huhu: Switchin pelivalikoima kasvaa taas parin modernin klassikon käännöksellä

17.02.2020 klo 20.05 | Luettu: 1355 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo Switchin suosio on saanut useat julkaisijat kiinnostumaan hieman vanhempien pelien kääntämisestä Nintendon konsolille. Aiemmin tammikuussa Taiwanin pelien tarkastuslautakunta oli tarkistanut Bioshock-kokoelman Switch-version ja nyt internetin salapoliisit olivat huomanneet, että Etelä-Korean tarkastuslautakunta oli antanut ikärajat Catherine: Full Body ja XCOM 2 Collection -pelien Switch-versioille.

Catherine: Full Body on viime vuonna Playstation 4- ja PS Vita -konsoleille julkaistu remasteroitu ja laajennettu versio alun perin vuonna 2011 julkaistulle tarinavetoiselle puzzle-pelille, joka yleisesti ottaen sai varsin positiivisen vastaanoton visuaalisesta toteutuksestaan ja aikuisteemoja käsittelevästä tarinastaan.

XCOM 2 Collection kerää yhteen 2016 julkaistun XCOM 2 -pelin ja kaikki sen lisäosat ja kokoelma on ollut saatavilla jo vuodesta 2018 lähtien Playstion 4-, Xbox One- ja PC-alustoille. Itse peli on erinomainen jatko-osa vuoden 2013 XCOM: Enemy Unknown -pelille, joka onnistuneesti modernisoi klassisen 90-luvun strategiapelin ja sai myös V2.fi:ssä erittäin positiivisen arvion.

Jos huhu pitävät paikkansa ja molemmat pelit nähdään Switchillä vielä lähiaikoina, niin Switch-omistajien, jotka eivät pelejä ole päässeet aiemmin pelaamaan muilla alustoilla kannattaa ehdottomasti tutustua niihin. Varsinkin mukana kulkeva XCOM 2 kuulostaa erittäin houkuttelevalta ajatukselta.

Lähde: Gamespot

V2.fi | Mikko Seppänen
< EA Sports ja PlaySta... Activision Blizzard ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova