Tuorein sisältö

Kultakausi on alkamassa - Fortniten seuraavaa seasonia markkinoidaan metroasemilla ja kaduilla

18.02.2020 klo 14.00 | Luettu: 1830 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Fortniten seuraava kausi eli Chapter 2 Season 2 alkaa tulevana torstaina. Uutta seasonia koskeva markkinointimateriaali on herättänyt kummastusta pitkin maailmaa, sillä tällä kertaa markkinointia on tehty muun muassa metroasemilla ja kaduilla.

Eurogamer ja Kotaku ovat keränneet materiaalia netin syövereistä, joita käyttäjät ovat ladanneet katsottavaksi pitkin maailmaa. Ensimmäisessä ilmoituksessa on kuvattu metroasemalla olevaa ilmoitustaulua, jossa näkyy Fortniten mainos.

Possible leak/teaser found in a metro? (i didnt take this video) from r/FortNiteBRMarkkinointimateriaaleista on löydetty puhelinnumeroita, joihin soittamalla kuulee erilaisia viestejä. Twitter-käyttäjä FNLeaksAndInfo eli Fortniten huhuja julkaiseva käyttäjä jakoi twiitin, jossa hän kertoo millaisia viestejä puhelimiin soittamalla pääsee kuulemaan.Kaduilla on nähty myös perinteisimpiä mainoksia, joita on liimattu muun muassa ilmoitustauluihin.

spotted in san francisco, complete with an english phone number! from r/FortNiteBRMyös osa pelimaailman esineistä on muuttunut kultaiseksi. Joidenkin tietojen mukaan näitä hakkaamalla saisi kerättyä mukaansa materiaaliksi kultaa, mutta joidenkin tietojen mukaan niiden tuhoaminen ei olisi mahdollista. Alla twiitti, jossa on esitelty kultaisia esineitä.
Myös Fortniten sosiaalisen median kanavissa on jaettu tulevaa kautta koskevaa materiaalia. Esimerkiksi alla olevassa twiitissä on kullattu hahmo. Infotekstit viittaavat uuteen kauteen, kultaan sekä seasonin julkaisupäivään eli 20.2.2020.V2.fi | Miia Lyyra
< Epic Games Store jat... Sony sulkee PlayStat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova