Tuorein sisältö

PlayStation juhlistaa pelaajien yhteistyötä ja tarjoilee palkintoja

19.02.2020 klo 16.02 | Luettu: 1132 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


PlayStation on aloittanut PlayStation Player Celebration -kampanjan, jolla juhlistetaan PlayStation 4 -konsolin seitsemänvuotista taivalta sekä PlayStation-pelaajia. Eilen helmikuuta käynnistynyt kampanja yhdistää eri maiden pelaajat yhteisen tavoitteen taakse ja palkitsee saavutuksista erikoispalkinnoilla.

Mukaan rekisteröitymisen (lisätietoa PlayStation Blogissa) jälkeen pelaajan on yhteistyössä muun peliyhteisön kanssa pelattava PS4-pelejä kerätäkseen peliaikaa ja trophyja tavoitteen saavuttamiseksi. Kaikki pelaajat, jotka ovat rekisteröityneet ennen yhteisötavoitteiden täyttymistä saavat vaiheittain kampanjan aikana palkkioksi ainutlaatuisia PS4-teemoja sekä PSN-avatareja.

Kampanjan loppuhuipennus on 15. maaliskuuta ja sen jälkeen pelaajat voivat osallistua tietovisaan verkossa. Oikein vastanneista kaksi voittaa PlayStation-paketin, johon sisältyy voittajan PSN-tunnuksella kaiverrettu platinanvärinen nimikkopokaali, PlayStation Store -lahjakortti (90€) ja latauskoodeja suosittuihin PlayStation Hits -peleihin.


V2.fi | Manu Pärssinen
< EVE Online -räiskint... Lunta riittää! Ainak... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova