Tuorein sisältö

Onko Nvidian GeForce Now -palvelu pulassa? Bethesda vetää pois lähes kaikki pelinsä

23.02.2020 klo 17.00 | Luettu: 2722 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMissään tapauksessa hautajaisia ei vielä Nvidian GeForce Now -pelipalvelulle kannata alkaa järjestämään, mutta huolestuttavasti Activision Blizzardin esimerkkiä seuraten pelijulkaisija Bethesda on myös vetänyt pois palvelusta lähes koko pelivalikoimansa.

Aiemmin tällä viikolla kävi ilmi, että Activisionin pelien pois vetäminen johtui väärinymmärryksestä Nvidian osalta ja mahdollisesti myös Activisionin halusta neuvotella itselleen jonkinlainen korvaus palvelun käytöstä.

Onkin hyvin mahdollista, että Bethesdan kohdalla on hyvin samankaltainen tilanne, sillä toisinkuin Activision joka veti kaikki pelinsä pois, niin Bethesdalta palveluun jäi vielä pelattavaksi Wolfenstein: Youngblood -peli. Palvelun maksulliset perustajajäsen-tason käyttäjät ovat nimittäin voineet pelata uusinta Wolfestein-peliä käyttäen hyväkseen Nvidian RTX-ominaisuuksia, joka johtuneet Nvidian ja Bethesdan tekemästä peliä koskevasta erillisestä sopimuksesta.

Ottaen huomioon, että GeForce Now tarjoaa jopa täysin ilmaisen käyttötason rajatulla peliajalla ja täten tarjoaa mahdollisuuden kokeilla pilvipelaamista ilman isompaa rahallista panostusta, niin olisi harmi jos muut julkaisijat seuraavat Activisionin ja Bethesdan esimerkkiä. Pelijulkaisijoilta palvelu ei juurikaan ilmeisesti velvoita mitään erityisiä panostuksia tai myöskään tarkoita tulojen menetyksiä, sillä pelaajat pystyvät vain pelaamaan jo Steamistä tai muista kauppapaikoista ostamiaan pelejä.

Lähde: Polygon

V2.fi | Mikko Seppänen
< Ainakaan oikeusjuttu... Voiko tänne laskeutu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova