Tuorein sisältö

Legendaarinen Blade Runner -seikkailupeli saa ehostetun uusioversion

12.03.2020 klo 22.15 | Luettu: 2279 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Westwood Studiosin vuonna 1997 julkaistu samannimiseen elokuvaan pohjaava klassinen Blader Runner -seikkailupeli sai vihdoinkin nykyaikaisilla tietokoneilla toimivan version viime vuoden loppupuolella, kun ilmaisen ScummVM-alustan kehittäjät saivat aikaiseksi toimivan tuen pelille. Samalla peli saatiin myös loppuvuodesta vihdoinkin myyntiin GOG-pelikauppaan.

Nyt pelin faneille on luvassa kuitenkin vielä parempia uutisia, sillä Alcon Entertainment ja Nightdive Studios ovat ilmoittaneet julkaisevansa pelistä parannellun Blade Runner: Enhanced Edition -version. Nightdive Studios on aikaisemmin ollut vastuussa positiivisen vastaanoton saaneista System Shock ja Turok: Dinousaur Hunter -pelien remasteroiduista versioista, joten Blade Runner on todennäköisesti hyvissä käsissä.

Pelinkehittäjän mukaan Blade Runner: Enhanced Edition tulee sisältämään useita parannuksia kuten paremmat hahmomallit, animaatiot ja hahmomallit. Lisäksi tietenkin mukana olisi tuki laajakuvanäytöille sekä mahdollisuus muokata näppäin- ja ohjainvalintoja.

Blade Runner -pelin paranneltu versio on pieni yllätys, sillä pelin alkuperäinen koodi hukkui vuonna 2003 Westwood Studiosin muutossa mutta Nightdive Studios onkin onnistunut työlään takaisinmallintamisen avulla siirtämään pelin alkuperäisen koodin omalle KEX-pelimoottorilleen.

Blade Runner: Enhanced Edition julkaistaan tämän vuoden aikana Xbox One-, Playstation 4-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Muutakin kun pelkkiä... Kolme kertaa ilmaist... >

Keskustelut (2 viestiä)

Cubisti

13.03.2020 klo 20.51 2 tykkää tästä

Nyt on vuoden kulttuuriteko. 5 CD-levyä ja kolmasti pelasin läpi ja joka kerralla erilainen loppu.

En vieläkään tiedä miten pelin olisi pitänyt mennä ”läpi”. Aika on todennäköisesti kullannut muistot, mutta innolla odotan
lainaa
min5sevaan

Rekisteröitynyt 22.03.2012

14.03.2020 klo 23.49

Useasti tullut vedettyä läpi tämä peli. Hienoa että tulee päivitetty versio. Ja ei ole aika kyllä kullannut muistoja, itse ekaa kertaa pelasin läpi joskus 2012, huippupeli tänä päivänäkin. Todella hyvin kirjoitettu tarina, ja pelin tunnelma on mielestäni samaa tasoa elokuvan kanssa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova