Tuorein sisältö

Muutakin kun pelkkiä palikoita - tältä näyttää Lego Super Mario

12.03.2020 klo 20.15 | Luettu: 2951 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenNintendo ja Lego ilmoittivat aiemmin tällä viikolla Marion siirtyvän virallisesti palikkamuotoon ja tänään nähtiin lopulta millaiselta tämän mielenkiintoisen yhteistyön lopputulos näyttää.

Miltään ihan tavalliselta LEGO-ukolta ei Mario kuitenkaan näytä, nyt julkaistulla videolla nähdään kuinka Marion rinnassa oleva näyttö reagoi muiden palikoiden kanssa näyttäen esimerkiksi kultakolikkojen määrän tai laskurin. Hahmon toiminta tulee mitä ilmeisemmin perustumaan Bluetooth-teknologiaan päätellen videolla näkyvistä hahmon selästä löytyvästä napista.

Nintendon Takashi Tezuka kertoo uuden Lego Super Marion tarjoavan kaksi erilaista tapaa leikkiä yhdessä. Se antaa mahdollisuuden rakentaa ja suunnitella täysin vapaasti omia Mario-maailmoja tai sitten pelata Mariolla näissä itse tehdyissä maailmoissa.

Tarkemmin tästä pelaamisesta kertoo hieman tarkemmin IGN-sivustolla Lego Super Marion digitaalinen suunnittelija Jonathan Bennink.

Benninkin mukaan tavoitteena on yksinkertaisesti kerätä tarpeeksi kolikkoja ennen ajan loppumista. Tällä hetkellä esitellyissä LEGO-palikoissa ja osissa kolikkoja ansaitaan vastustajien kimppuun hyökkäämällä ja niitä menettää laavassa oleilemalla.

LEGO Super Marion julkistustraileri kannattaa katsoa alta, siitä voi jo nyt bongailla useita pelisarjasta tuttuja hahmoja. Virallista julkaisupäivää tai hintaa ei tulevalle palikkasetille ole vielä kerrottu.
V2.fi | Mikko Seppänen
< Piru on irti! Uusi D... Legendaarinen Blade ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova