Tuorein sisältö

Merkit pitivät paikkansa - The Last of Us Part 2 Remastered saapuu PS5:lle

18.11.2023 klo 20.00 | Luettu: 2815 kertaa | Teksti: Anne Kukkura


Lipsahdukset ja huhut pitivät paikkansa: Naughty Dog julkisti The Last of Us Part 2 -pelin todellakin saapuvan PlayStation 5 -konsolille paranneltuna versiona. Koko blogipostauksen julkistusta koskien löydät täältä.


Julkaisupäivä tulee olemaan 19. tammikuuta 2024, mikä on merkitty myös julkistuksen myötä ilmestyneeseen trailerivideoon. PS4-version jo omistavat saavat uuden version kymmenen euron lisähintaan.

The Last of Us Part 2 Remastered saa luonnollisesti uudet, parannellut grafiikat sekä lyhyemmät latausajat. DualSense-ohjaimen haptista palautetta ja mukautuvia liipaisimia hyödynnetään ohjauksessa ja saavutettavuusasetuksia parannetaan. Uutena juttuna on myös No Return -pelitila, jossa pelaaja voi valita useammasta hahmosta omansa roguelike-selviytymistaisteluun. Mukana tulee muutamia muitakin uusia pelitiloja, kolme lopullisesta tarinasta pois jätettyä tasoa ja avattavaa kosmeettista sisältöä.

Lähde: Destructoid

V2.fi | Anne Kukkura
< Mobiilipelaajat saav... Steamin syysalet ova... >

Keskustelut (1 viestiä)

Gardemeister

18.11.2023 klo 21.24

Ihan turhaa, muutaman vuoden vanha peli ja ihan mitäänsanomaton muutenkin. Ja kyllä, pelasin lävitse mutta työstä se meni ????
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova