Tuorein sisältö

1 vs 149 - Call of Duty: Warzone sai solo-pelitilan

18.03.2020 klo 20.30 | Luettu: 2089 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenViime viikolla julkaistu ja nopeasti yli 15 miljoonaa pelaajaa kerännyt ilmainen Call of Duty: Warzone battle roayle -peli on jo nyt saanut ensimmäisen uuden pelitilansa.

Nyt pelissä on mahdollisuus pelata nimittäin solo-pelitilaa, jossa pelaaja joutuu ottamaan yksin mittaa 149:stä muusta pelaajasta. Uuden pelitilan myötä peli myös tietenkin vaikeutuu, sillä toisin kuin Battle Roayle- ja Plunder -pelitiloissa, joissa tiimikaverit voivat aina ostaa pelaajan takaisin peliin, niin solo-tilassa näin ei ole.

Jos pelaaja siis kuolee useamman kerran tai ei onnistu ensimmäisen kuoleman jälkeen voittamaan gulag-kaksintaistelua ja saamaan itseään peliin, niin peli loppuu siihen. Tämä nostaakin uuteen arvoon pelin Self-Revive Kitit, jotka mahdollistavat itsensä maista nostamisen sekä tiedustelussa auttavat UAV:t ja sydänmonitorit.

Hyvänä puolena tietenkin sanottakoon, että ainakaan uudessa solos-tilassa ei tarvitse huolehti hölmöistä tiimikavereista, jotka lähtevät yksin seikkailemaan toiselle puolelle karttaa.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Huippunopea kovalevy... Final Fantasy VII Re... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova