Tuorein sisältö

Riot Gamesin odotetun Valorant-tiimiräiskinnän beta-testi alkaa huhtikuussa - näin voit päästä mukaan

30.03.2020 klo 20.00 | Luettu: 2091 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenRiot Games julkisti tänään, että pelinkehittäjän tuleva 5 vs 5 -joukkuepeli Valorant aloittaa suljetun beta-testin huhtikuun 7. päivä. Beta-testin osallistumisen suhteen Riot Games tekee yhteistyötä Twitch-striimauspalvelun kanssa.

Valorantin beta-testi on toistaiseksi saatavilla vain Euroopassa, Turkissa, Venäjällä, Kanadassa ja Yhdysvalloissa. Syynä tähän on Valorant-pelin johtavan tuottajan Anna Doninon mukaan jälleen koronaviruspandemia, joten Riot Games haluaa keskittyä aluksi alueisiin, joilla kokee omaavansa eniten valmiutta pelin testaamiseen.

Valorant-peliä kuvataan hahmopohjaiseksi tiimiräiskinnäksi, joten yleisimmät vertaukset ovat olleet tietenkin Overwatch sekä CS:GO. Nyt kuitenkin pelaajilla on pian mahdollisuus päästä kokeilemaan itse miltä Valorant-räiskintä tuntuu.

Saadakseen mahdollisuuden osallistua beta-testiin, täytyy pelaajien tehdä seuraavat toimenpiteet:
1. Tehdä itselleen Riot-tili (tilin voi luoda täällä)
2. Linkittää oma Riot-tili omaan Twitch-tiliin (Twitch-tilin voi luoda täällä
3. Kun suljettu beta-testi käynnistyy omalla alueella (Eurooppa ja Pohjois-Amerikka aluksi) täytyy pelaajan seurata tiettyjä Twitchin osoittamia Valorant-livestriimejä saadakseen kutsu beta-testiin

Tarkempia lisätietoja suljetusta beta-testistä löytyy pelin virallisilta sivuilta: www.PlayVALORANT.com.

Toistaiseksi beta-testistä on tiedossa kuitenkin sen verran, että siinä saatu eteneminen ei tule siirtymään varsinaiseen peliin kun se julkaistaan alustavasti kesällä 2020.V2.fi | Mikko Seppänen
< Call of Duty: Modern... Huhu: Nintendo aikoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova