Tuorein sisältö

Huhu: Nintendo aikoo uudelleenjulkaista valtaosan Super Mario -peleistä sekä uuden Paper Mario -pelin Switchille tänä vuonna

30.03.2020 klo 23.00 | Luettu: 3723 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Useat pelisivustot ovat tänään kuulleet pelialan lähteiltään, että Nintendo aikoo juhlistaa tänä vuonna alkuperäisen Super Mario Bros. -pelin julkaisun 35. vuosipäivää näyttävästi.

Huhujen mukaan suunnitelmissa olisi uudelleenjulkaista valtaosa moniosaaja-Marion peleistä Switch-konsolille. Julkaistaviin peleihin kuuluisivat ainakin uudet HD-versiot Super Mario 64, Super Mario Sunshine sekä Super Mario Galaxy -peleistä. Lisäksi tänä vuonna julkaistaisiin myös uusi Paper Mario -peli sekä Deluxe-versio Super Mario 3D World -pelistä.

Nintendon alkuperäinen suunnitelma oli ilmeisesti järjestää kesäkuussa E3-messuilla Mario-aiheinen tapahtuma mutta koska E3-tapahtuma on peruttu koronaviruspandemian vuoksi, aikoo Nintendo tehdä jotain muuta. Ilmeisesti juhlavuoden pelikokoelma on kuitenkin tarkoitus julkistaa Nintendo-huvipuistoa koskevien uusien yksityiskohtien kanssa.

Tuttuun tapaansa Nintendo ei kuitenkaan ole vielä kommentoinut huhuja mitenkään, joten viralliset yksityiskohdat peleistä tullaan kuulemaan sitten kun Nintendo on siihen itse valmis.

Lähde: Nintendo Everything

V2.fi | Mikko Seppänen
< Riot Gamesin odotetu... Steamkin joutuu hida... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova