Tuorein sisältö

Gearbox pienensi Borderlands 3:n kehittäjien bonuksia - kuhinaahan siitä syntyi

02.04.2020 klo 17.00 | Luettu: 1621 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Gamesindustry.biz kertoo Gearboxin ilmoittaneen, että Borderlands 3:n kehittäjille on luvassa luvattua huomattavasti pienemmät bonukset. Uutinen ei saanut riemukasta vastaanottoa. Kotakun mukaan tekijöille oli luvattu jopa 100 000 dollarin bonus, mutta nyt moisista luvuista voi vain haaveilla.

Gearboxin toimitusjohtaja Randy Pitchford kertoi työntekijöille, että bonuksia leikataan, koska peli ylitti budjetin, ei saavuttanut jättimäisiä myyntiodotuksiaan ja koska Gearbox on laajentanut toimintaansa mm. avaamalla uuden studion. Kotaku kertoo, että asialla saattaa olla isokin merkitys tekijöiden palkkapussiin, sillä saatujen tietojen mukaan Gearbox maksaa heille alan keskitasoa pienempää palkkaa juuri bonusporkkanan nojalla.

Huhujen mukaan Pitchford oli kertonut valittajille, että mikäli uusi bonus ei miellytä, saa firmasta vapaasti lähteä lätkimään. "Yhtiömme on lahjakkuusvetoinen ja uskomme vakaasti siihen, että kaikki jakavat kannattavuutemme", kertoi yhtiön edustaja ja selvensi, että Gearboxilla on heidän käsittääksensä alan avokätisin AAA-pelien bonusjärjestelmä, jossa on jaettu tähän mennessä yli 100 miljoonaa dollaria.

Borderlands 3 oli sen julkaisijan 2K Gamesin historian nopeimmin myynyt peli ja myi viime vuonna lähes 8 miljoonaa kappaletta.






V2.fi | Manu Pärssinen
< Sony ei myy uusimpia... Pelialan yritykset l... >

Keskustelut (4 viestiä)

negange

02.04.2020 klo 18.02 6 tykkää tästä

ahneus huipussaan.
lainaa
Doktor

02.04.2020 klo 19.14 7 tykkää tästä

Pitchford on tunnettu mielenterveyspotilas
lainaa
Petelius86

Rekisteröitynyt 07.10.2009

03.04.2020 klo 17.05

Eli porukka teki töitä arkisin pitempään ja viikonloppuisin jotta saavat hyvän tuotteen pihalle ja sitten yritys päättää laittaa pelin Epic:lle joka varmasti vaikutti myyntiin ja sitten avaa vielä uuden studion jonka tukeminen otetaan työntekijöiden pussista? Vau! ja jos ei miellytä niin lopeta hommas :D hahahaa. Varmaan ottaa päähä noh Randy:stä on puhuttu että olisi siirtänyt 12 miljoonaa työntekijöiden boonuksia omalle tililleen jo aiemmin, että enpä ole oikein yllättynyt.

lainaa
Killer89

04.04.2020 klo 10.50

RP kuulemma myös savusti Claptrapin ääninäyttelijän ulos ja olisi myös vähän kovistellut tätä. Kirsikkana kakun päällä Gearboxin huhuttiin aikoinaan käyttäneen Segan antamia Aliens: Colonial Marinesin kehitysrahoja Borderlandsiin. Eräässä Pelaajan numerossa on isohko juttu pelistä, ja siinä maalailtu peli poikkeaa julkaistusta niin paljon, että huhuissa on jopa perää.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova