Tuorein sisältö

Pelialan yritykset lahjoittavat rahaa taisteluun koronavirusta vastaan - nyt mukaan Sony ja Rockstar Games

02.04.2020 klo 20.00 | Luettu: 1298 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Useat yritykset ja yksityishenkilöt ovat asettuneet taistoon koronavirusta vastaan.Yksityishenkilöt ovat muun muassa valjastaneet tietokoneensa Standfordin yliopiston Folding@Home-projektiin, jossa ohjelma antaa laskettavaksi laskutoimituksia liittyen esimerkiksi koronan proteiineihin. Maaliskuun lopussa projektia johtava Greg Bowman kirjoitti twiitissään, että laskennassa on mukana jo yli 356 000 NVIDIan ja 79 000 AMD:n näytönohjainta.

Nyt kamppailuun ovat lähteneet mukaan myös Sony ja Rockstar Games. Sony on ilmoittanut perustavansa Sony Global Relief Fund for COVID-19 -rahaston, jonka tavoitteena on tukea pandemiasta kärsiviä aloja ja ihmisiä. Varoja ohjataan lääketieteeseen, koulutukseen ja viihteeseen. Yhtiö aikoo myös jatkaa keskusteluja yhteistyökumppaneidensa kanssa löytääkseen uusia keinoja koronaviruksen ehkäisyyn.

Rockstar Games on ilmoittanut lahjoittavansa 5 prosenttia kaikista GTA Online ja Red Dead Onlinen kautta saaduista tuloista. Tiedotteessa yhtiö kertoo, että se haluaa taistella vastaan virusta, joka pakottaa esimerkiksi pienet yritykset sulkemaan ovensa. Rockstar Games kerää varoja aina toukokuun loppuun asti.

Lähde: Eurogamer, GameinformerV2.fi | Miia Lyyra
< Gearbox pienensi Bor... Merirosvopeli Sea of... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova