Tuorein sisältö

V2.fi:n laiteuutiset 18|09|2021: Mikrofonivyöry, kuulokkeita ja paljon muuta

18.09.2021 klo 20.00 | Luettu: 588 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


DELE Nordic ja FiFine ovat tuoneet audiolaitteita Pohjoismaiden markkinoille. Fifine x DELE -tuotesarjaan kuuluu mm. T669-mikrofonibundle telineen kanssa sekä webkamera ja erilaisia USB-mikrofoneja. Tuotteet sijoittuvat hinnaltaan varsin edulliseen hintaluokkaan.


Boston Distribution tuo myyntiin lisää akku- ja invertteritekniikan yhdistäviä EcoFlow DELTA -latausasemia. EcoFlow DELTA -malliston pienikokoisin latausasema tarjoaa virtaa 1 400 watin jatkuvalla ja 1 800 watin hetkellisellä sähkönsyötöllä. Laitteessa on kaksi tavallista suomalaista pistorasiaa, kaksi tavallista USB-A-liitäntää, yksi USB-A-pikalatausliitäntä, yksi tehokas USB-C-liitäntä, kaksi DC5521-liitäntää ja yksi autoista tuttu latausliitäntä sähkön syöttämiseksi muille laitteille. Lisäksi mallistossa ovat järeämmät DELTA Max - ja DELTA Pro -mallit sekä aurinkopaneeleita. Hinnat alkavat 1099 eurosta.


EPOS laajentaa H3-kuulokemallistoa uusilla H3 Hybrid- ja H3PO Hybrid -malleilla. H3PRO:t ovat langattomat, “perus”-Hybridit taas tarjoavat sekä Bluetooth- että 3,5 mm- ja USB-liitäntäyhteyksiä. Jälkimmäisille luvataan jopa 37 tunnin akkukestoa - kahta ääniyhteyttä voidaan käyttää myös samanaikaisesti. H3PRO:ista kuullaan lisää myöhemmin. H3 Hybridit maksavat 179 euroa.


Logitech on julkistanut G435 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet, joiden kehityksessä kerrotaan panostetun erityisesti käytettävyyteen, näyttävyyteen ja kestävään kehitykseen. Kuulokkeet maksavat 165 grammaa ja ne on sertifioitu hiilineutraaleiksi. Äänilähteeseen ne voi kytkeä joko LIGHTSPEEDiä tai Bluetoothia käyttäen. Hintalappu on 80 euron tienoilla.


Tämä syksy on striimausmikrofonien aikaa. Trust on julkistanut GXT 255+ Onyxin, puomivartisen mikrofonin. Sen tallennuskuvio on hertamallia, jalusta iskuja vaimentava, monitorointi viiveetöntä (3,5 mm liitännällä) ja valaistus tietenkin monivärinen (kuusi väriä). Hintaa kokonaisuudella on 199 euroa.


Sonosin uusi äänipalkki on suunniteltu erityisesti pieniin asuntoihin. Beam (Gen 2) on saman valmistajan älypalkin paranneltu versio, jossa on mukana mm. Dolby Atmos -tuki sekä entistä parempi ääni. Lokakuun alussa myyntiin saapuvan laitteen hinta on 499 euroa.


Razerin tuore pelituote on Wolverine V2 Chroma -peliohjain (X1, XSX|S, PC), jota he kutsuvat “edistyneimmäksi pro-ohjaimeksi koskaan”. Väitettä tukemaan ohjustimesta löytyy Razerin omat “Mecha-Tactile Action Buttons” -painikkeet ja D-pad, 6 lisäpainiketta, vaihdettavat peukalotatit, hair-trigger-moodi, uusittu grip-muotoilu sekä tietenkin Chroma RGB -valaistus. Sen hinta on 160 euroa.


Motorolan uusin puhelinmalli on moto e20. Siitä löytyy 6,5 tuuman MAX Vision HD+ -näyttö (20:9), 13 MP “fast-focus”-kamera, 2MP syvyyskamera, 4000 mAH akku ja 40 tunnin akkukesto. Käyttöjärjestelmänä on Android 11 Go edition ja kaikesta voikin päätellä, että hintaluokka on halpaa mallia: luuri maksaa 99 euroa.


AGON by AOC on tuonut markkinoille uusia AGON PRO e-sportsnäyttöjä. Uudet mallit ovat 31,5-tuumainen AG324UX (4K @ 144 Hz) HDR400:lla ja 27-tuumainen AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Molemmissa on IPS-paneeli. Isompi malli tukee sekä AMD Freesyncia että NVIDIA G-Syncia ja siinä on DisplayPort 1.4:än lisäksi myös HDMI 2.1. Hinnat ovat 1139 ja 489 euroa.


Razerin uusi Huntsman V2 julkistettiin tällä viikolla ja on jo ehditty arvostella V2.fi:ssä. Sen hinta on koosta ja kytkimistä riippuen 170-210 euroa.


Viikon viimeinen julkistus on Creativen LIve! Mic M3 - niinkuin sanottua, uusia mikrofoneja saapuu nyt kuin sieniä syyssateella. Live! Mic M3 on USB-mikrofoni, striimaukseen, palavereihin ja muihin äänityksiin. Siinä on kaksi 14 mm:n kondensaattorikoteloa kahdelle suuntakuviotyypille, hertta- ja pallokuviolle sekä jopa 24-bittinen / 96 kHz:n tallennus. Monitoroinnin voi hoitaa kuulokeportin kautta. Lehdistötiedote kertoo toistaiseksi hinnan vain dollareina: 60 amerikan valuuttaa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< THQ Nordic juhlii - ... Syphon Filterien ja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova