Tuorein sisältö

Riot Games jatkaa laajentumista ja hankkii Minecraft-henkisen Hytale-pelin kehittäneen pelistudion

17.04.2020 klo 20.15 | Luettu: 2116 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenLeague of Legends -pelistä tuttu pelinkehittäjä Riot Games on viime aikoina pyrkinyt laajentumaan MOBA-genren ulkopuolelle muun muassa 5 vs 5 -räiskintä Valorantin avulla. Nyt pelistudio on ilmoittanut hankkineensa Hypixel Studios -pelinkehittäjän, joka on työstänyt hyvin Minecraft-tyyppistä Hytale -peliä.

Vuodesta 2015 työn alla ollut Hytale on hiekkalaatikkopeli, joka tutun palikkarakentelun ja proseduraalisesti generoitujen pelimaailmojen lisäksi pyrkii tarjoamaan myös valmiiksi tehtyä roolipeliseikkailuja sekä minipelejä. Peli onkin syntynyt Hypixel-nimisen erityisesti minipeleihin keskittyneen Minecraft-palvelimen pohjalta kun sen tekijät ovat halunneet tehdä oman pelinsä, joka erityisesti tarjoaa valtavan määrän työkalun sisällöntuottajille.

Riot Games oli jo aiemmin sijoittanut ja auttanut Hytale -pelin tuotannossa osana yhteistyötä pelistudion kanssa, joten seuraava looginen askel oli Riotin toimitusjohtaja Dylan Jadejan mukaan hankkia pelistudio ja auttaa näitä siirtymään seuraavalle tasolle peliin kanssa.

Pelinkehittäjien mukaan Hytale -pelin seuraava iso tavoite onkin saada peli kaikkien pelattavaksi vuoteen 2021 mennessä. Tällä hetkellä pelin beta-testiin voi ilmoittautua pelin virallisilla sivuilla: www.hytale.comLähde: The Verge

V2.fi | Mikko Seppänen
< Epic tarjoilee ilmai... Huhtikuun lopussa pä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova