Tuorein sisältö

Huhtikuun lopussa päästään raivoamaan kaduille koronaviruksesta huolimatta - Streets of Rage 4 sai julkaisupäivän

17.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 1588 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelijulkaisija DotEmu on vihdoinkin paljastanut julkaisupäivän Streets of Rage 4 -pelille. Beat 'em up -klassikkosarja tekee paluun 30. päivä huhtikuuta ja se julkaistaan Xbox One-, Playstation 4-, Nintendo Switch- ja PC-alustoille. Lisäksi peli on heti julkaisupäivänä saatavana myös osana Xbox Game Pass -palvelua.

Streets of Rage -pelisarja sai alkunsa jo vuonna 1991 Segan Mega Drive -konsolilla ja on nauttinut kulttisuosiota yhdessä vuosina 1992 ja 1994 ilmestyneiden jatko-osiensa kanssa. Hauskan mättämisen lisäksi pelisarja muistetaan etenkin sen mainiosta musiikista. Pelisarjan neljäs osa on ollut työn alla vuodesta 2018 saakka ja sen kehityksestä vastaa DotEmu yhdessä Lizardcube ja Guard Crush Games pelistudioiden kanssa.

Julkaisupäivän ohella julkaisija DotEmu paljasti peliin vielä yhden uuden pelitilan nimeltään Battle Mode. Pelisarjan jatko-osista tutussa Battle Modessa pelaajat voivat ottaa mittaa toisistaan ratkaistakseen kuka on oikeasti katujen kuningas. Uudesta pelitilasta löytyy hieman pelikuvaa uudelta julkaisutrailerilta.


V2.fi | Mikko Seppänen
< Riot Games jatkaa la... Lisää ilmaista pelat... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova