Tuorein sisältö

V2.fi viikon laiteuutiset 16-20

18.04.2020 klo 20.16 | Luettu: 1688 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Creative on julkaissut Sound BlasterX AE-5 Plus -PC-peliäänikortin. Plus-versiossa luvataan olevan entistä kehittyneempi tilaääni. Mukana on toki edelleen Xamp-vahvistin, 32-bittinen Ultra-class DAC sekä RGB-värivalot. Hintaa kortilla on 125 euroa.


V2.fi osallistui Honor 9X Lite -puhelimen julkistustilaisuuteen verkossa. Emergald Green -vihreässä (tai Midnight Black -mustassa) puhelimessa on 48 megapikselin pääkamera ja 128 gigatavua tallennustilaa. Laitteessa on edelleen Android 9, eikä päivityksestä tätä kirjoitettaessa ole tietoa. Ennakkotilaajille tarjotaan samaan pakettiin rajoitetun ajan Honor Band 5 -älyranneke ja hintaa on 199 euroa. Vahvistamattomien tietojen mukaan puhelin on päivitetty versio vanhemmasta Honor-mallista, jotta Google-lisenssi saatiin yhä säilytettyä. Samalla julkistettiin myös Honor Magic Earbuds -vastamelunappikuulokkeet, joiden vastamelu-ämittaustulokset näyttivät varsin vakuuttavilta. Hintaa kuulokkeilla on 129 euroa.


Xiaomi panostaa tällä hetkellä vahvasti myös Suomen markkinoihin ja Mi 10 -sarjan sarjat puhelimet lanseerattiin markkinoille kotimaisin voimin web-lähetyksessä (löytyy täältä). 5G-valmiit puhelimet sisältävät neloiskameran, jossa kerrotaan olevan 108 megapikselin päälinssi. Mi 10 Pro ottaa myös UHD 8K videokuvaa 30 fps nopeudella. Puhelimet saapuvat kuun lopussa 799 ja 999 euron hintalapuilla varustettuna. Samalla esiteltiin myös Mi True Wireless Earphones 2 -kuulokkeet (79,99 eur) sekä Mi AIoT Routar AC2350 -wifi-reititin (49,99 eur).


Lenovon vuoden 2020 uudet mallit ovat Lenovo Legion 7i, Lenovo Legion 5i, Lenovo Legion 5, Lenovo Legion 5Pi sekä aloittelijoille suunnattu Lenovo IdeaPad Gaming 3i. Luvassa on myös kaksi uutta peli-PC:tä: Lenovo Legion Tower 5i ja IdeaCentre Gaming 5i. Laitteita on tuunattu Lenovo Legion -yhteisön toiveiden perusteella ja niistä on pyritty tekemään entistä monikäyttöisempiä pelaamisen lisäksi. Uudistuksia luvataan niin koneiden näppäimistöihin, näyttöihin, jäähdytykseen kuin akunkestoonkin. Kuvassa 5Pi.

V2.fi | Manu Pärssinen
< ''Ei tulevaisuutta''... Mikä ihme on Sonyn p... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova