Tuorein sisältö

V2.fi:n viikon laiteuutiset (15/2019): Konsolikuvaa eetteriin, seireenit supisemaan

13.04.2019 klo 20.00 | Luettu: 2530 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tällä viikolla V2.fi:n postilaatikkoon kolahti laitejulkistustiedotteita laidasta laitaan.


Razer julkisti uuden version striimauslaitteestaan, joka tottelee nyt nimeä Razer Ripsaw HD. Ulkoinen vekotin tallentaa kuvaa 1080p-tarkkuudella 60 FPS nopeudella. Lisäksi laitteessa on 4K 60FPS läpimeno, jotta pelaaja itse voi edelleen nauttia 4K-kuvasta. Ripsaw HD toimii sekä konsoleiden, että PC:n kanssa ja hintaa sillä on 170 euroa. Laitetta voi jo nyt ostaa Razer.comin kautta.


Netgear taas julkisti sarjan Wi-Fi 6 -reitittimiä. Nighthawk AX Series -mallisto on neljän uuden Wi-Fi 6 -pohjaisen reitittimen tuoteperhe. Halvimmasta päästä on AX4 (255 euroa), mutta kesäkuussa voi kotiverkkonsa öreyttää kunnolla Tri-band AX12:lla (529 euroa). Siinä välissä on vielä kaksi mallia (AX8 ja AX12) 400-480 euron hintaluokassa.


Huawei muistuttelee Watch GT -mallistostaan. Watch GT:stä on muodostunut Huawein parhaiten myyvä älykellosarja, jonka uusin Active Edition -malli tarjoaa "kahden viikon akunkeston, alan johtavat fitness-seurantaominaisuudet sekä tyylikkään muotoilun". Hintaa sillä on noin 250 euroa.


Logitech kertoo ryhtyneensä sponsoroimaan kotimaista ENCE-kilpapelijoukkuetta. ENCEn organisaatio ryhtyy käyttämään Logitech G -hiiriä, -näppäimistöjä ja -kuulokkeita.


Razer lähestyi vielä toisellakin tiedotteella. Se kertoo, että Razer Seir?n X -striimausmikrofoni on nyt julkaistu PS4:lle oikein virallisille Pleikkari-lisensoinneilla varustettuna. Hintaa sillä on 110 euroa ja kauppaan voi lähteä vaikka heti moista hakemaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Kuka siellä kököttää... Ubisoft pahoittelee ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova