Tuorein sisältö

Cyberpunk 2077 -teema soluttautuu Xbox One X -konsoliin ja pelikuulokkeisiin

20.04.2020 klo 20.00 | Luettu: 1692 kertaa | Teksti: Miia LyyraTulevan Cyberpunk 2077 -pelin sosiaalisen median kanavissa on tänään käynyt kuhina, kun taustataho CD Projekt Red julkaisi uudet teemaan sopivat pelivälineet.

Kuten lauantaina kerroimme Microsoftin kanssa yhteistyössä julkaistaan rajoitettu määrä Cyberpunk 2077 -aiheisia Xbox One X -konsoleita. Kesäkuussa saapuva paketti sisältää konsolin (1TB) ja aiheeseen sopivan ohjaimen. Paketin hintaa ei ole vielä paljastettu.

Lisäksi yhtiö julkaisi yhteistyön myös pelaamisen oheislaitteita tekevän SteelSeriesin kanssa, joka tuo markkinoille Cyberpunk 2077 -teemaisia pelikuulokkeita. Malleja valikoimasta löytyy kaksi: Arctis 1 Wireless for Xbox ja Arctis 1 Wireless. Näiden lisäksi markkinoille tulee kaksi erilaista Arctis Pro Booster Packia, jotka sisältävät tiettyihin kuulokemalleihin sopivat vaihtopannan ja kuulokkeen kuppeihin sopivat ulkokuoret.

Aiemmin Cyberpunk 2077 -teemalla on ilmoitettu saapuvan harvinaisen rajallinen määrä Nvidia GeForce RTX 2080Ti -näytönohjaimia. Yhtiö on käynnistänyt myös kilpailun, johon voi osallistua suunnittelemalla Cyberpunk-tietokoneen. Kilpailu on käynnissä 17.5.2020 saakka.

Lähde: Polygon, Cyberpunk

V2.fi | Miia Lyyra
< Death Stranding -muo... PUBG Corporation per... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova