Tuorein sisältö

Uusi Crash Bandicoot -mobiilipeli on nyt julkaistu rajatuilla markkina-alueilla

23.04.2020 klo 20.00 | Luettu: 1027 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenActivision on nyt julkaissut helmikuussa julkisuuteen vuotaneen uuden Crash Bandicoot -mobiilipelin nimeltään Crash Bandicoot Mobile.

Legendaarinen pelisarja palaa tällä kertaa endless runner -tyyppisenä pelinä ja on toistaiseksi saatavana Android-alustalle vain rajatuilla markkina-alueilla, joihin kuuluu esimerkiksi Malesia. Pelin voi toki myös asentaa epävirallisesti apk -pakettina mutta näin tehdessä kannattaa olla äärimmäisen varovainen. Turvallisin vaihtoehto on odottaa, että peli julkaistaan virallisesti Google Play -kaupassa myös Suomessa.Pelistä on myös tihkunut fanien nauhoittamaa videomateriaalia ja lisätietoa julkisuuteen. Koska kyseessä on ilmaiseksi pelattava free-to-play -peli, niin pelissä on useita näille tyypillistä mekaniikkaa kuten pelaamista rajoittavia odottamismekaniikkoja.

Toiseksi pelissä ei kuitenkaan ole mikromaksuja mutta tämä voi hyvinkin johtua pelin rajoitetusta julkaisusta, sillä Resetera -sivuston foorumeilla kerrotaan pelissä olevan jo useita paikkoja jotka viittaavat mikromaksuja vaativiin kertakäyttöisiin esineisiin.

Perinteisten Crash Bandicoot -pelien fanien ei kuitenkaan kannata täysin masentua sillä jo viime vuonna kolmen ensimmäisen pelin uusioversiot sisältäneen Crash Bandicoot N. Sane Trilogy -kokoelman tehneen pelinkehittäjän Toys for Bobin työntekijät ovat vihjailleet uuden täysiverisen Crash Bandicoot -pelin olevan työn alla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Xbox Game Pass lasso... Uuden videon peruste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova