Tuorein sisältö

Ilouutisia! Viivästyneet Last of Us 2 ja Ghost of Tsushima ilmestyvät kesällä

27.04.2020 klo 23.00 | Luettu: 2076 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSony ilmoitti tänään, että sen viivästyneet yksinoikeuspelit Last of Us 2 ja Ghost of Tsushima näkevät päivänvalon vielä kesän aikana.

Pelinkehittäjä Naughty Dogin odotettu jatko-osa Last of Us 2 piti ilmestyä alun perin toukokuun loppupuolella mutta huhtikuun alussa pelistudio ilmoitti, että lähes valmis peli tulee siirtymään hamaan tulevaisuuteen. Tänään Sonyn ilmoittaman tiedon mukaan tämä tulevaisuus ei onneksi ole kaukana vaan peli julkaistaan kesäkuun 19. päivä.

Infamous ja Sly Cooper -pelisarjoista tutun pelinkehittäjä Sucker Punchin uusi feudaaliajan Japaniin sijoittuva samuraiseikkailu Ghost of Tsushima oli alun perin tarkoitus julkaista kesäkuun 26. päivä mutta ilmestyykin nyt muutamaa viikkoa myöhemmin eli heinäkuun 17. päivä.

Molemmat pelit ovat odotettuja Playstation 4 -yksinoikeuspelejä, joten pelien myöhästyminen vain muutamia viikkoja on positiivinen merkki siitä, että nykyinen koronatilanne alkaa olla osittain jo hieman paranemassa maailmanlaajuisesti.

Lisäksi jos sosiaalisen etäännyttämisen ohjeistus jatkuu vielä kesän yli, niin nyt myös Playstation-pelaajilla on kesäksi luvassa myös uutta pelattavaa.

Lähde: Playstation Blog

V2.fi | Mikko Seppänen
< Bungie kertoo suunni... Suuttunut työntekijä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova