Tuorein sisältö

Xbox Game Pass saa lokakuussa viisi uutta peliä ja marraskuun 10. päivä alkaen Ultimate-tilaus sisältää myös EA Play -jäsenyyden

30.09.2020 klo 20.00 | Luettu: 2729 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenMicrosoft on julkistanut lokakuussa Xbox Game Pass -palveluun saapuvat pelit sekä vahvistanut EA Play -jäsenyyden saapuvan Xbox Game Pass Ultimate -tilaajille marraskuun 10. päivä. Viiden lokakuussa saapuvan Game Pass -pelin joukkoon kuuluu myös aiemmin huhuttu Doom Eternal (V2.fi 4/5) mutta huhuista poiketen peli saapuu lokakuussa ensin konsoli- sekä Android-käyttäjien pelattavaksi ja vasta myöhemmin PC-pelaajille.

Muita lokakuussa palveluun lisättäviä pelejä ovat Forza Motorsport 7 (V2.fi 4/5), Brütal Legend (V2.fi 4,5/5), Drake Hollow ja Ikenfell.

Palvelusta poistuu myös viisi peliä lokakuun 15. päivä jotka ovat Felix the Reaper, Metro 2033 Redux, Minit, Saints Row IV Re-Elected ja State of Mind. Vielä on siis pari viikkoa aikaa nopeasti paahtaa nämä pelit läpi, jos niin ei ole vielä tehnyt ja ne kiinnostavat.

Microsoft on myös vahvistanut aiemmin EA Access -nimellä tunnetun EA Play -tilauksen saapuvan konsoleille osaksi Xbox Game Pass Ultimate -tilausta sopivasti Xbox Series X|S -konsolien julkaisupäiväksi eli marraskuun 10. päivänä. Tämän avulla jatkossa Ultimate-tilaajat pääsevät siis Xbox Game Pass -valikoiman lisäksi pelaamaan EA:n omasta palvelusta löytyviä pelejä ilman lisämaksua. PC-pelaajat joutuvat kuitenkin odottamaan joulukuuhun saakka, jolloin Ultimate-tilaajat saavat myös pääsyn EA Playn pelikirjastoon.

Lokakuun 1. päivä
Doom Eternal (Android & Xbox One)
Drake Hollow (PC)


Lokakuun 8. päivä
Brütal Legend (Xbox One)
Forza Motorsport (Android, Xbox One & PC)
Ikenfall (Xbox One & PC)Lähteet: Xbox, Xbox [2]

V2.fi | Mikko Seppänen
< CD Projekt Red lupas... Lokakuun PS Plus -pe... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova