Tuorein sisältö

Pelaako Persian prinssi pian takaisin? Ubisoft rekisteröi verkko-osoitteen Prince of Persia 6

05.05.2020 klo 20.00 | Luettu: 1623 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenInternetin etsivät ovat olleet jälleen asialla ja löysivät tiedon siitä, että julkaisija Ubisoft rekisteröi eilen itselleen osoitteen PrinceofPersia6.com. Onko siis odotettavissa julkistus esimerkiksi kesällä siitä, että legendaarinen Prince of Persia -pelisarja palaa vihdoinkin takaisin?

Pelisarjasta kuultiin edellisen kerran 10 vuotta sitten kun Ubisoft julkaisi samaan aikaan Prince of Persia: Sands of Time -elokuvan kanssa Prince of Persia: The Forgotten Sands -pelin. Peli sijoittuu samaan jatkumoon Sands of Time -pelin kanssa ja sai ihan positiivisen vastaanoton ilmestyessään (esimerkiksi V2.fi:n arvio pelistä) mutta siitä huolimatta pelisarjaa ei ole nähty nykyisellä konsolisukupolvella lainkaan.

Herää tietenkin kysymys tulisiko uusi peli olemaan jälleen samaa jatkumoa Sands of Time -pelin ja tämän jatko-osien kanssa vai kokonaan uusi yritys?

Prince of Persia -nimellä on kuitenkin julkaistu jo useampia eri pelisarjoja alkaen aina vuoden 1989 alkuperäisestä Jordan Mechnerin Prince of Persiasta, jatkuen 2003 alkaneeseen Prince of Persia: Sands of Time -jatkumoon sekä yhteen peliin jääneeseen vuonna 2008 ilmestyneeseen Prince of Persia -reboottiin.

Joka tapauksessa toivotaan, että uusi Prince of Persia -peli on totta sillä valtaosa nimellä julkaistuista peleistä on ollut vuosien varrella varsin hyviä ja kuvittelisi että Ubisoftilla ei ole mitään tarvetta herättää nimeä henkiin pelkän hengettömän rahastuksen vuoksi.

Lähde: Allgamesdelta

V2.fi | Mikko Seppänen
< Tunnistatko nämä pel... Paluuta tekevä legen... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova