Tuorein sisältö

Sony brändää pelinsä uusiksi - tässä on PlayStation Studios

12.05.2020 klo 23.00 | Luettu: 2665 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Sony on ilmoittanut bärändäävänsä omat pelinsä uudella nimikkeellä, ja jatkossa yhtiön omat ja sen alla läheisesti tekeillä olleet pelit merkitään PlayStation Studios -nimikkeellä. Uusi nimike otetaan käyttöön PlayStation 5 -konsolin yhteydessä.

Tällä hetkellä brändäyksestä on julkaistu kuvamateriaalia: logo ja lyhyt traileri. Videossa nähdään lyhyitä pätkiä Sonyn omista tuotteista kuten Unchartedista, Ratchet & Clankista, Horizon: Zero Dawnista ja The Last of Usista.

Gameindustrysta sivuilla julkaistussa uutisessa Sonyn Eric Lempel kommentoi, että yhtiö on innoissaan tulevasta uudistuksesta. Hänen mukaansa heiltä tulleet pelit ovat olleet vahvempia kuin koskaan ja näin ollen he haluavatkin yhdistää nämä upeat pelit saman merkin alle. Tarkoituksena on myös, että kuluttajat ymmärtäisivät helpommin mistä on kysymys.

Aiemmin Sonyn pelit ovat brändäytyneet Sony Interactive Entertainment ja Worldwide Studios -leimojen alle. Tällä hetkellä Sonyn studioihin kuuluvat: Naughty Dog, Santa Monica Studio, San Diego Studio, Bend Studio, Sucker Puch, San Mateo Studio, London Studio, Guerrilla, Mm, External Development Studio Europe, Polyphony Digital ja Japan Studio.V2.fi | Miia Lyyra
< Syksyllä skeitataan!... Suomen pelialan pikk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova