Tuorein sisältö

Syksyllä skeitataan! Vanhat klassikot remasteroidaan ja niputetaan Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 -paketiksi

12.05.2020 klo 20.00 | Luettu: 1595 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Activision on paljastanut tuovansa tulevana syksynä vanhat skeitti-klassikot remasteroituina versioina. Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 -paketti sisältää sarjan kaksi ensimmäistä osaa, jotka ovat kokeneet merkittävää ehostusta alkuperäisestä. Muutoksia ovat kokeneet niin kenttien ulkoasut kuin käytettävyysominaisuudetkin. Mukana ovat kuitenkin kaikki tutut pelitilat sekä Create-A-Park ja Create-A-Skater. Peli tukee myös verkkopelaamista ja jaetulta ruudulta pelaamista.

Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2 ilmestyy PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle (Epic Games Store) 4. syyskuuta 2020.

Alla näet skeittipelin ensitrailerin sekä videon, jossa Tony Hawk ja Jack Black esittelevät tulevaa teosta pelaamisen lomassa. Videoiden jälkeen voit vielä katsella kuvia, joissa vertaillaan vanhojen ja uusien kenttien eroja.
V2.fi | Miia Lyyra
< Bubble Bobble 4 Frie... Sony brändää pelinsä... >

Keskustelut (2 viestiä)

Yazu

12.05.2020 klo 23.38

En ymmärrä miksi eivät voineet julkaista täysin uutta versiota, vaikka remasterit on nyt pop. Itse olisin ostanut kokonaan uuden osan.
lainaa
nvoweignw

14.05.2020 klo 13.46

joo vitonen oli paska ihan siksi etta moottorista lahtien kaikki ihan sontaa. jos tassa on kaytetty samaa moottoria niin tama on jopa enemman sontaa. jos taas ovat hommanneet kunnon tekniikan ja tekijat niin saman tien voisi tehda kunnollisen kutosen. en sitten tieda onko oikeasti niin etta uuden pelin suunnittelu on niin kallista etta muu peli muuttuu paskaksi. myos esim viimeisemmat spyrot ja crashit olivat paskaa ihan siksi etta olivat paskaa. remastereihin oli selvasti panostettu paljon enemman. ei ole siita kiinni etta ihmiset haluavat vanhan pelin uusissa kuorissa vaan halutaan hyva peli
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova