Tuorein sisältö

Aika kaivaa tanssimatto komerosta - uusi Dance Dance Revolution -peli on ilmaisessa alpha-testissä

16.05.2020 klo 14.00 | Luettu: 4192 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Konamin tekemät Dance Dance Revolution -tanssipelit olivat 2000-luvun alkupuoliskolla kuuminta hottia kunnes pelien suosio laski Rock Bandin ja Guitar Heron kaltaisten musiikkipelien vetäessä huomion hetkeksi puoleensa.

Konami on kuitenkin tasaiseen tahtiin julkaissut pelistä vuosien varrella päivitettyjä versioita yhä kannattaville pelihallimarkkinoille ja nyt hieman poikkeuksellisesti pelijulkaisija on pistänyt pelisarjan uusimman osan Dance Dance Revolution V -pelin avoimeen alpha-testaukseen verkkoselaimen välityksellä.



Kyseinen alpha-versio on erittäin karsittu versio pelistä mutta sisältää 15 kappaletta ja on pelattavissa täysin ilmaiseksi rajoitetun ajan. Peliä pelatakseen tarvitsee tosin tehdä itselleen ilmainen Konami ID -tunnus mutta jos joskus suuntaa Japanin pelihalleihin, niin tunnuksen voi sentään linkittää siellä Konamin peleissä käytettävään e-Amusement -korttiin. Tunnuksen luomisen jälkeen pelin selainversion saa yksinkertaisesti käynnistettyä tästä linkistä.



Tanssimaton lisäksi pelin pelaaminen onnistuu tietenkin myös ihan näppäimistön avustuksella ja jos 15 kappaleen jälkeen jää vielä hinku pelata lisää tanssipelejä, niin PC:llä täysin ilmainen Stepmania -peli tarjoaa tanssipelattavaa lähes rajattomasti.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Nordic Game Awards -... Respawn pomon mukaan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova