Tuorein sisältö

Respawn pomon mukaan uutta Titanfall -peliä ei kannata odottaa aivan heti

16.05.2020 klo 17.00 | Luettu: 1541 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenPelinkehittäjä Respawn Entertainment täytti tänä vuonna 10-vuotta ja pelistudion toinen perustaja sekä nykyinen toimitusjohtaja Vince Zampanella kirjoitti sen kunniaksi mietteitään pelistudion 10-vuotisesta taipaleesta sekä lähitulevaisuudesta.

Kirjoituksen mukaan Titanfall, Apex Legends ja Star Wars Jedi: Fallen Order -peleistä tunnettu pelistudio jatkaa tällä hetkellä Apex Legends -pelin ylläpitämistä ja päivittämistä sekä työstää seuraavaksi Oculus Rift -alustalle yksinoikeudella julkaistavaa Medal of Honor: Above and Beyond -VR-peliä.

Titanfall -pelit ovat Zampanellan mukaan studion sydäntä lähellä mutta uutta peliä ei pelistudiolta kannata odottaa lähiaikoina, sillä tällä hetkellä Respawn ei ole sellaista työstämässä. Vielä viime vuoden helmikuussa Respawnin omistavan pelijulkaisija EA:n toimitusjohtaja Andrew Wilson kertoi uuden Titanfall -pelin olevan työn alla mutta tilanne on voinut tietenkin muuttua viimeisen vuoden aikana tai pelisarjan uudesta osasta vastaa joku muu EA:n omistava pelistudio.

Titanfall -pelisarjan kaksi julkaistua osaa ovat olleet varsin erinomaisia räiskintöjä, joten toivottavasti pelisarjalle saadaan laadukasta jatkoa lähitulevaisuudessa, vaikka vastuussa olisikin joku muu pelistudio.

Lähde: PCGamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Aika kaivaa tanssima... V2.fi viikon laiteuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova